Bizimki de Mayıs sonu haziran başı gibi cinsiyetimizi 15 artı 4 günlükken öğrenmiştik erkek
Haziran anneleri cinsiyetleriniz belli oldumu?
AYSNR90 13+6 bugün randevum var devlete ama kesin söylemez:)
15+6 haftadayım doktor erkek görüyorum diye tahminde bulundu 17.haftada bidaha gidicem o zaman netleşir dedi 🥹 sağlıkla gelsin bebişlerimiz 👼🏻🤲🏼🧿
Bugün tam 14+0 giriş yaptık henüz gitmedim haftaya gidip inş öğrenirim ikili tarama testimi bekliyorum
tecrubeliiannee tahminde bulunur aslında benimde 13te tahmin diye sölemişti ama devlette olunca katı oluyo ya bazıları i ş bi tahminde bulunur diyelim canım 🥰
Bende haftaya gidicem 13 haftalık olucak o zaman inşallah gösterir de öğreniriz bizde çok merek ediyoruz
tecrubeliiannee öğrenirseniz yazın🙂
AYSNR90 13+4 deyiz. 11 haftalıkken erkeğe benziyor dedi. Pazartesi gidicem doktora. Bakalım ne dicekler.
AYSNR90 bugün 14+0 ım geçen hafta pazartesi öğrendim 12+6 da cinsiyeti erkek💙
Aselll2021 devlette mi öğrendiniz
Aselll2021 sağlıkla kucağınıza alın inşallah🤲 umarım yrn bnde öğrenmiş olurum🤲
Melikeakkc sağlıkla gelsn bebişiniz inşallah 🤲
AYSNR90 ben henüz öğrenemedim bu cuma yeniden kontrolüm var bakalım hayırlısı :)
AYSNR90 13+2deyim yarın doktor kontroluk var bakalım cinsiyet tahmini ne olacak 😊
Biz 14. Haftadayız beyfendi yada hanımefendi bacak bacak üstüne atmasaydı cinsiyetini öğrenebilirdik ama olmadı🙊 hayırlsıı olsun doktorumuz bi tahminde bulundu çıkıntı görüyorum erkek mi acaba dedi
Bidahaki ay tekrar gideceğiz bakalım🐣
Sağlıklı olsunlarda🩷💙
Nurcanyokus6 aynı yrn bnmde kontrolüm var bakalım öğrenebilcekmiyiz yrn öğrenirsen yaz🙂