Bizimki de Mayıs sonu haziran başı gibi cinsiyetimizi 15 artı 4 günlükken öğrenmiştik erkek

AYSNR90

AYSNR90 cuma belli olucak nasipse 12 haftadayım cuma 13+2 olucak

15+6 haftadayım doktor erkek görüyorum diye tahminde bulundu 17.haftada bidaha gidicem o zaman netleşir dedi 🥹 sağlıkla gelsin bebişlerimiz 👼🏻🤲🏼🧿

Bugün tam 14+0 giriş yaptık henüz gitmedim haftaya gidip inş öğrenirim ikili tarama testimi bekliyorum

tecrubeliiannee tahminde bulunur aslında benimde 13te tahmin diye sölemişti ama devlette olunca katı oluyo ya bazıları i ş bi tahminde bulunur diyelim canım 🥰

Bende haftaya gidicem 13 haftalık olucak o zaman inşallah gösterir de öğreniriz bizde çok merek ediyoruz

AYSNR90 senin yarınmış benim 2 gün var daha banada yazarmısın sana zahmet

a_gs belli olursa kiiii inşallah olurr yazarım tabi ama erkekse belli olur kızsa göremeyebiliriz. Kızımı baya geç öğrenmiştim özelde olmama ragmen hiç bacaklarını acmamıştı en son çikolata ye demişti doktor. Yrnda çikolata yiyerek gidicem🤣

• a_gs bunu yanıtladı.

AYSNR90 13+4 deyiz. 11 haftalıkken erkeğe benziyor dedi. Pazartesi gidicem doktora. Bakalım ne dicekler.

Biz 14. Haftadayız beyfendi yada hanımefendi bacak bacak üstüne atmasaydı cinsiyetini öğrenebilirdik ama olmadı🙊 hayırlsıı olsun doktorumuz bi tahminde bulundu çıkıntı görüyorum erkek mi acaba dedi
          Bidahaki ay tekrar gideceğiz bakalım🐣
          Sağlıklı olsunlarda🩷💙