AYSNR90 Haziran annesiyim bu hafta doktor kontrolüm var cinsiyete bakarız dedi cinsiyeti öğrenenler varmı kaçıncı haftadasınız?
AYSNR90 Merveordukaya Susu45 belki söyler kısmet🙂 inşallah öğrenirsin. ilkte daha cok merak ediyorsun ama olsun ne gelse cok sevinceksin zaten.Allah sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsin 🤲
bebegimm1633 Ezgi2301 Ben de 13. Haftamda gitmiştim devlete ısrarla cinsiyeti söylemedi 16-20 haftaları arasında gel söylerim demişti size nasıl söylemiş şaşırdım vallahi
Ezgi2301 bebegimm1633 ikinci gebeliğimdi belki o yüzden olabilir bide aynı doktorlar benim 4 ay bi hastaneyle görüşemedim 😂hemen hamile kalınca
Kumsal28 Seda72 banada 14+2 de%80 kız dedi haftaya gidicem bakalım ne dicek bekliyorum öyle şuan 15+4 🌸
Kumsal28 ozlemtopal aynıyiz ya %80 ne ya bari net bişey söyleselerdi ona göre hareket ederdik bizde şimdilik karnımı kızım diye seviyorum 😁
ilknur742255 Kızlar ben de yarın öğreneceğim doktor 12 hafta bakamadı tam gel 1 hafta sonra bakalım dedi Haziran annesiyim ben de acaba atsam bakar mısınız