Susu45

Susu45 🤣 valla bende meraktan giderdim🤣benim 2.gebeliğim ilki kızdı şimdi heycanla bekliyorum hayırlısı olsun inşallah🤲

AYSNR90 hayırlısı bakalım ne olacak ilk benim daha ondan çok merak ediyorum yani 7 Ocak dedi zaten dedim eşime asla bekleyemem artık belli olsun bir an önce dedim haftaya yine gelelim muhtemelen belli değil diyecek

Merveordukaya

Susu45 belki söyler kısmet🙂 inşallah öğrenirsin. ilkte daha cok merak ediyorsun ama olsun ne gelse cok sevinceksin zaten.Allah sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsin 🤲

11+4 üz erkek dedi diğer kontrol de yine bakıcam ama dedi erkeğe benziyor ve %5 değişme ihtimali oluyormuş bence ne söylendi ise o benim düşüncem

17 oldum, cinsiyeti 15+5 te net öğrendim. Oğlum oluyor 💙🙏🏻

AYSNR90 Bende haziran annesi olucam nasipse bugün kontrolümüz vardı sırtı dönüktü bi çare görür gibi oldu sadece tahmin olarak erkeğe benzettim sanki 15inde yine gel dedi bir oğlum var ikinciyi kız istiyordum nasip artık sağlıklı olsunlar inşallah burada hep kız dediler bi tık üzülmedim değil hayırlısı inşallah 🌸

12+4 kız dedi doktorumuz 🌸 bir oğlum vardı birde kızımız olcak inşallah bakalım :)

Bizimki de Mayıs sonu haziran başı gibi cinsiyetimizi 15 artı 4 günlükken öğrenmiştik erkek

AYSNR90

AYSNR90 cuma belli olucak nasipse 12 haftadayım cuma 13+2 olucak

15+6 haftadayım doktor erkek görüyorum diye tahminde bulundu 17.haftada bidaha gidicem o zaman netleşir dedi 🥹 sağlıkla gelsin bebişlerimiz 👼🏻🤲🏼🧿

Bugün tam 14+0 giriş yaptık henüz gitmedim haftaya gidip inş öğrenirim ikili tarama testimi bekliyorum

tecrubeliiannee tahminde bulunur aslında benimde 13te tahmin diye sölemişti ama devlette olunca katı oluyo ya bazıları i ş bi tahminde bulunur diyelim canım 🥰