dilaraulusoy babyandmom__ canım yat dinlen. Benim 21. Haftamda açılmam oldu dikildi o haftalarda dikiliyordu tabi.belki de o haftalarda doğum yaparsın ilaçlar ve dinlenme ile rahim ağzın uzayabilir
babyandmom__ Elifff2112 Kuzum sanırım göremiyorlar. Ya da şüphelenip alttan baktı bilmiyorum doktoruna danış istersen. Şüphen mi var ?
Elifff2112 babyandmom__ evet sürekli sancım oluyor beş on dakika ayakta dursam bulaşık yıkasam sol tarafımda sancı oluyor bebeğin eşi de aşağıda denildi bilmiyorum bir sonraki kontrolde doktoruma soylicem
Tugbayrakdar zeynep0758 Kalkmamaya gayret et biliyorum çok zor yaşamayan bilmez ama gecicek bir şekilde geçiyor bebeklerimizin mis kokusunu çekince içimize hepsine değecek 🌸🌸
babyandmom__ Elifff2112 Lütfen ihmal etme lütfen. Başıma ne geldiyse ertelemek yüzünden geldi. Git hemen bir doktora
Tugbayrakdar zeynep0758 Dayanır onlar çok güçlü gerçekten nasıl geçecek günler diyordum 1 bucuk ay geçmiş bile çok zor zamanlardı Allah hepimize güç kuvvet dayanma gücü versin iyi haberlerini okuyalım burda 🙏
Ayserum Tugbayrakdar merhaba siz edremitte mi yaşıyorsunuz merak ettim ben edremitte yaşıyorum hangi doktora gidiyorsunuz acaba diye soracaktım
Tugbayrakdar Ayserum Evet edremitte yaşıyorum körfez de buket hanıma gidiyordum ama onun ihmalkarligi yüzünden bu hale geldim şuan izmirdeyim tedavi için buraya sevk ettiler malesef edremit bizim gibi riskli gebeler için çok yetersiz, siz kime gidiyorsunuz