Elif1602 Pamuk en son 119 lira fatura geldi çünkü evde petek yoktu yakamadık 😅 kasımın sonunda açtık petekleri daha fatura gelmedi . 60da yakıyoruz suan bi 3 bin gelir gibi 😅
ASE6154 Pamuk valla tayin yüzünden acele ev bulup taşındık 20000 kira veriyorum yazık yani. Haziranda falan taşınıcaz inşallah.
3girlsb Hamilelikten dolayı ateş basıyor beni eşim açıyor ben kısıyorum o açıyor ben kısıyorum uyurken bile ter su içindeyim şuan binlerde ama çocuk doğunca ter su içindede kalsak mecbur sonuna kadar açıcaz
Pamuk 3girlsb Benimde bebeğim var ama çok acmiyoruz.Doktor sıcak ev istemiyor.Bir kaç kez sıcakta terlemekten hasta oldu. Aynı bende hamileyken ateş basiyordu eşim senin yüzünden donuyorum diyordu 😃
Datlikiz Pamuk Erzurum’da oturuyorum 3+1 ev her yer yanıyo 50 derecede 5. Kattayım alt komşum yakmıyor doğru düzgün bir yeri oba gelmiş 900 lira bana gelmiş 3.400 lira ve asla ısınamıyoruz
ASE6154 Datlikiz kız erzurumda bireysel kombiyle olmuyor en iyisi merkezi orda, bize 4+1 taş çatlasın 2.5 geliyordı ve evde atletle dolaşıyorduk.
Evin1234 Pamuk farkındayım tabi 😂 keşke herkes ağız tadıyla ısınabilse şaka bir yana üzülüyorum bu duruma gerçekten Allah herkesin yardımcısı olsun faturalar çok yüksek geliyor 🙁
3girlsb Pamuk bende aynıyım ya cam pencere açıyorum hep resmen ateş basıyor gecede kavga ediyoruz ben açıyorum üstümü uyanıyorum ki kapamış
ilayda_96 Pamuk 1100 geldi bana da evin içi 25.5 oluyor yerden ısıtmalı kombide 45° de ama camlarımın hepsinde panjur var muhtemelen ondan
Datlikiz Pamuk valla maalesef ki yakmıyor benden ısınıyor hakkım helal değil. Sonuçta gerçekten aşırı derecede soğuk oluyor benim evimin her yeri yanıyor ama hanım efendi maalesef ki yakmıyor
ebrarsamet_ Bende kocaelindeyim çayırovadayız, evim 3+1 sadece küçük salon yatak odası ve holdeki peteğim yanıyor 38-40derece aras yakıyoruz ev sıcak kısa kolluyla geziyoruz 1200 gelmiş
ebrarsamet_ Pamuk bizimde bir salon ve yatak odası gereksiz büyük. O salonu kapattım komple küçük salonda oturuyorum o yüzden de fark ediyor olabilir🥰
100924 Pamuk 1081 lira gelmiş düşük ayarda her yer yanıyordu öyle aman aman ısınmadıkta üşümedikte ama bu ay daha soğuk geçiyor sanırım üşüyoruz o yüzden yükselttik bakalım ne kadar gelecek
LeylaAB Pamuk kombiniz yoğuşmalı mı en az üç tane açılması gerekiyor çünkü o zaman. Ve petek ve kombi temizliği baya fark ediyor ısınmada