Pamuk Kızlar bu nee🤨🤨5 gün evde değildik.Sadece evde 2 odanın peteği çalışıyor.Yalniz olmadığımı söyleyin 😂 En önemlisi ısınıyor musunuz? Biz ısınamıyoruz.Esim klimayı kullanalım deneme yapalım diyor daha iyi ısıtıyor.
Minnaksever Pamuk bana 600 geldi ama evim küçük yine de hepsi yanıyor.termostatiniz var mı acaba aşırı farkediyor faturada.benim ev mesela gündüz çok günes alıyor gündüz termostat sağolsun hiç yanmıyor
Eylul41 Pamuk Bizede 3.400 tl geldi 🤭 Dogudayken 180 m2 kare evimde 7 petek 50 55 derecede yaniyordu 1.800 2.000 bin tl arasi geliyordu. Simdi kutahyadayiz evim bitlisteki eve gore daha küçük yerden isitma sistemi var gene 7 yerde yaniyor 50 55 derecede 3 bin üstü geliyor. Cok isinamiyoruz ev hala soguk maalesef. Bu taraflarda dogalgaz metrekupu daha fazlaymış
Femay Pamuk valla bu faturaya şükredicem. Kömürlü kalorifer benim evim aylık 12.000₺ yakıyoruz yani 1 ton kömür 12.000₺ maalesef ve sadece 1 ay gidiyo
ASE6154 Pamuk geçen sene erzurumda 4+1 merkezi sistemle atletle geziyorduk sıcaktan 2500 falan geliyordu, şimdi Trabzonda 4+1 ev o kadar dandik ki heryerden soğuk giriyor resmen rüzgar esiyor evde 2700 geldi.
Seyma0323 Aylik 145 euro ödüyorum ama evim amerikan mutfak ve cok kucuk. Yurtdışındayım. Burdada epey zam geldi, Türkiye kadar değil ama. Eskiden 70euro civari ödememiz gerekiyordu bu kullanim icin
Evin1234 Pamuk doğudayım 10 günlük faturam 1400 geldi ev büyük 7 petek vardı 6 sı yanıyordu 55 60 ta çalıştırıyorduk baya ısınıyorduk ama geçen hafta lojmana taşındık merkezi sistem ayda 400 500 civarı geliyormuş daha bir ayımız dolmadı tabi 😁
Seyma0323 Pamuk Allah yardimciniz olsun, biz en son 1000tl ödüyorduk 1 sene önce. O da tum odalari yakarak
LeylaAB Pamuk kombiniz yoğuşmalı mı en az üç tane açılması gerekiyor çünkü o zaman. Ve petek ve kombi temizliği baya fark ediyor ısınmada
Caglacolak5237 Pamuk en az 3 petek yanması gerekiyor. Öyle daha sağlıklı çalışıyor kombi bide hiç aç kapa yapmayın sabit yansın
Pamuk ASE6154 Ayni şeyi yasiyoruz.Esim bir yerden rüzgar geliyor gibi diyor😂Ben 5 gün evde olsaydım senin kadar gelirdi.
ASE6154 Pamuk valla tayin yüzünden acele ev bulup taşındık 20000 kira veriyorum yazık yani. Haziranda falan taşınıcaz inşallah.
yeni_anne2 Pamuk 🤣😅😅 doğalgazdan yana benim sıkıntım yok kombı ve petekler eski açsak da ısınmayız boşuna para vericem ufo var onu kulanıyoruz elektrik indirimli oldugu icin sorun olmuyor evimiz de zatenn soguk bir ev degil Allahtan 130 tl gelmiş fatura olarak
Enfal_06 Pamuk maelesef soğuk ısınamadığimiz halde bu kadar çok geliyor isinsak iflas edicez sanırım 😁 evime gelen evin sıcak diyor petekleri kapatayim 1 gün sonra gel sıcakmiymis
Serap09 Pamuk yer malatya 3.200 deprem kazığını bize atıyorlar ısınamıyoruzda gündüz yanmiyo gece yaniyo gündüz ekstra fanli ısıtıcı yakıyorum elektrik 950 geldi bir ışık yanıyor bir makina birde fanli Isıtıcı ve tv diyeceklerim bu kadar