DNZMHMHT Belgin25 bende 32+2 deyim büyük ihtimalle cocsk sonu olacak ikiz gebelik olduğu için zorunlu sezeryan. Eğer normal doğum olsaydı subat ortasına kadar gidereik. İlk gebeligimde normal doğum yaptım 41+2 de.
Ysrrms Belgin25 benimde ocak ayında olucak 2.sezeryan olucağı için daha az kaldı 32+0 dayım sağlıkla gelsin bebişlerimiz 🙏🏻🤎
Lalalalaa Yenianne6161 bana 39 da alıyorum sancın suyun gelmesini de beklerim ki bebek doğuma hazırlansın dedi. Zorunlu sezeryan olcak zaten normal olmaz da. Bi belirti bekliyor hoca da
Lalalalaa Dilrubagcl evet biz de minnoş bi bebek olucaz ileri değilmiş yani kilosu boyu. Haftaya gün alıcaz bakalım. Boyu kilosu ne kadardı sizin
Lalalalaa Bluebey hoca bana haftada bir dedi ama kendisi yoktu o yüzden haftaya gidicem yani 2 hafta geçmiş olcak. 36. Haftadayız bizde
Bluebey Lalalalaa bende oyle randevular sıklasıyo diye biliyorum neyse ben yine giderim o kadar bekleyemem 😂
Lalalalaa Elfnr_ yılı devirmesi daha mı iyi sizce ? Ben karar veremedim küçük mü olsun yoksa büyük mü 😁😁 36+1 iz bizde. Ocak 3 4 gibi dedi doktorumuz. Bazıları diyor yıl sonu olması daha iyi çok kafam karıştı
Gzma Adel2025 sağlıkla gelsinler inşallah benimde ilk hamileliğim ve benimde kız🌸 bende çoj heyecanlıyım sabırsızım çok merak ediyorum tipini falan😂
Gizem-1009 dika yaa inşAllah biraz daha bekletir bebek küçük gelişsin sağlıklı olsunda önemli olan o bence kendiniz üzmeyin her türlü doğacak zaten benimde bügün kontrolüm var bakalım bizim minik ne alemde 😅
dika Gizem-1009 Allah razı olsun şuan iyi düşünüyorum herşey güzel olacak diye kendime diyorum 🤲🏻 bakalım sizin bebiş ne yapıyor ne zaman gelmek istiyor aranıza doktor ne dedi oldunuz mu muayene
Lalalalaa Elfnr_ okulun büyüğü olması iyi mi peki erken okula gitmesi kafam karışık olduğu için soruyorum kusura bakmayın
dika Gizem-1009 hadi hayırlısı olsun inşAllah heyecanlandım inşAllah gönlünce olsun herşey 🍀🤲🏻 haber verirsin
Gizem-1009 dika bi sorun yok dedi canmm başı şükür aşağıda kilosu her şeyi iyi dedi bakalım hayırlısı
00Sevdanur Belgin25 33+2 ikinci gebeliğim normal doğum gözüküyor son 47 diyor ama içimden bir ses o kadar beklemez diyor hayırlısı bakalım 😊