Mrv30 Rabia-T Bakalım dogum da da denk gelir mi ? Erkek cocuk gununu doldurur diyorlar ama ben ona bel baglamak taraftari degilim.
Rabia-T Mrv30 Bende öyle düşünüyorum. Ultrason kağıdında bende beklenen doğum tarihi 23 Ocak şeklinde yazıyor ama bana o kadar uzayacak gibi gelmiyor nedense
ftmaErn Mrv30 yatak odasına kurucam o yüzden daralmasın erkenden herşeyi hazır hemen kurulucak pratik beşik oğlumu 40 da doğurdum bakalım kızımız da 38den erken gelmez inşallah diye tahmin ediyorum ☺️
Gizem-1009 dika bi sorun yok dedi canmm başı şükür aşağıda kilosu her şeyi iyi dedi bakalım hayırlısı
dika Gizem-1009 haydi hayırlısı olsun inşAllah hep böyle kalır doğum için sağlıkla gelsin sevindim valla adına canım inşAllah vaktinde gelir benim ki bakalım 10 güne neler olacak
turkan403 Belgin25 saglıkla gelsin inşallah ben şubat annesi olucam sanıyodum bugn ama doktor sat göre 28+2 haftalıgız ultrason da 30+1 dedi buyuk dedi haftasına göre ocak sonu gibi dedi kafam karıştı 30+1den mı hesaplycam şmdi ben yoksa sat göre mi
Mrv30 @“ftmaErn”#p350099 Anladim insallah hersey gonlunuzden gecen gibi olur.Hazirliklari yaparken cok heyecanli oluyor insan, her cocuk ayni heyecan