Poncikler Belgin25 bizde 35+1olduk uygulamaya göre 34gunumuz kaldı ve benimde üçüncü sezeryanım olucak ama nasıl daha az kalıyor anlamadım yani bilmediğim için soruyorum
Ebbruc Elos_clk12 dikişim doğumda alınacak benim sezeryan olacağım için, net tarih konuşmadık ama doktorum 38de alırım bebeği dedi 6 ocağa denk geliyor 38+2 olcam o gün eğer doğum olursa
Asli47 32+4 üm bende 28 ocak diye kararlaştırdık doktorumla inşallah hayırlısı ile hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım 🤲😊 kızımda 14 ocak doğumlu eşim 5 ocak. Mayıs ayında evlendim iki hamileliğimde mayıs ayında başladı ocakta sonlacak hayırlısı ile 🥰 Mayıs ve ocak ayı benim aylarım 🥰🥰
dika Gizem-1009 bende normal doğum çok istiyordum hatta sürekli yürüyüş hareket ediyordum ama nasip zorunlu sezeryan olacam bebeğim ters dönmüyor 10 gün sonra belki doğumum olabilir
Gulsahkaya36381 33+3 olduk bizde bu hafta tansiyon yukseliyor idrarda protein bi tahlilde çıktı birinde cikmadi ysrin tekrarlanacak 37 e alirim diyor doktorum hayirlisi bisey kalmadi yani
-incila- 33+1im şuan. Sezaryen olucam nasipse. 38de alıyormuş doktorlar genelde ama ben 37de alsa razıyım aşırı zorlanıyorum artık uyuyamıyorum birde üstüne. Evde 4 yaşında bir oğlum daha var
acelya01 @Belgin25 34+3 olduk bugün doktorum 10 ocağa gün verdi zorunlu sezeryan olucam 5.bebegim uygulamaya göre 39 gün kalmış ama 15 gün önce alınacak sağlıkla kavusalim yavrularımıza inşallah 🩷
Lilybaby Belgin25 35+4 bugün tahmini doğum 17 Ocak ama bebeğim haftasına göre iri 35+2 kontrolümüz vardı 2.980 gr ve 48 cm di makat gelişli dönmezse benim de sezaryen olucak öyle olursa 38 39 da alırım dedi dr
Seyuba Belgin25 34+0 olduk bugün , heyecanla geri sayımlar başladı , her şey hazır hediyelikler kaldı onları da yaptırıyorum 🫶🌸
Rabia-T 34+5 im. Hastane çantam hazır,hediyeliklerim hazır. Genel anlamda hazırım galiba. Kıyafetler yıkandı ütülendi. Bugun doktor kontrolüm var,en son 2 hafta önce gitmiştik. Bakalım bebiş ne alemde öğreneceğim 😇 ilk gebeliğim.
Mrv30 Rabia-T Bakalım dogum da da denk gelir mi ? Erkek cocuk gununu doldurur diyorlar ama ben ona bel baglamak taraftari degilim.
Elfnr_ Belgin25 36+2 yim vende inşallah Ocak ayına denk gelir benimde uygulama 25 gün gösteriyor ama bakalım içimden bir ses 5 ocak da doğacak diyor bu aralar hissettiklerim tutuyor inşallah buda tutar dua edin yılı devirsin
Lalalalaa Elfnr_ yılı devirmesi daha mı iyi sizce ? Ben karar veremedim küçük mü olsun yoksa büyük mü 😁😁 36+1 iz bizde. Ocak 3 4 gibi dedi doktorumuz. Bazıları diyor yıl sonu olması daha iyi çok kafam karıştı
dika Gizem-1009 34+1 oldum çok istiyorum dönsün ama rahmim de perde var diye bırakmıyor bebek tam gelişsin ve bebek kendini kasıyor doktorum da bu haftayı da atlatalim gelişimine bakalım varsa gelişimi 1 haftada daha kalsın ama yoksa duruyorsa hemen ameliyat şuan sancım tutsa gitsem hastaneye alacaklar beni ameliyatta bende birgün bir gündür diyerek sakın kalıyorum ve idare ediyorum bakalım nasip
Adel2025 Gzma aynıyız 🥹bana da 25ocak gösteriyor uygulama, ben normal doğum düşünüyorum bir aksilik olmazsa, ilk hamileliyim çok heyecanlıyım kızıma kavuşmak için
Gzma Adel2025 sağlıkla gelsinler inşallah benimde ilk hamileliğim ve benimde kız🌸 bende çoj heyecanlıyım sabırsızım çok merak ediyorum tipini falan😂
38383 ocak-94 Bizde 36+5 haftalığız doktor 28 aralığa gün verdi. Fakat yeni yıl çocuğu olsun istiyorum ben😅
Gizem-1009 dika yaa inşAllah biraz daha bekletir bebek küçük gelişsin sağlıklı olsunda önemli olan o bence kendiniz üzmeyin her türlü doğacak zaten benimde bügün kontrolüm var bakalım bizim minik ne alemde 😅