dika Gizem-1009 Özel de İsmet beye ibni Sina hastanesi devlette de arada gidiyorum orada Okan efeye gidiyorum çok iyi bir doktor siz peki
Gizem-1009 dika özele gidiyorum Ahmet hoca hayat hastanesinde oda tainini istedi gidebilir devlete de gidiyorum 2 3 sefer Okan hocanın yanına evet güzel bakıyor oda
dika Gizem-1009 ya oda mi gidicek üzüldüm uzun süre kalmıştı siirte inşAllah doğumunuzdan sonra gider gitmek isterse benim doktorum uzun yıllardır o hastanede ve hep orada kalıyor evet Okan hoca cok iyi o hastanede doğumu nasıl ve nerede düşünüyorsun peki
Dilrubagcl @Lalalalaa Ben de 36+3 oldum bugün itibari ile banada doktor 3 Ocak büyük ihtimal dedi biraz benim minnoş küçük görünüyor haftasına göre ondan durursa tam bekleyelim dedi bakalım
Lalalalaa Dilrubagcl evet biz de minnoş bi bebek olucaz ileri değilmiş yani kilosu boyu. Haftaya gün alıcaz bakalım. Boyu kilosu ne kadardı sizin
Bluebey Tam 36 olduk 14 ocak gozukuyo dogum ama ne zaman olur bilmiyorum 😍 doktor randevu vermis 7 ocak cok uzun degilmi kac haftada bir gidiyosunuz hanimlar
Lalalalaa Bluebey hoca bana haftada bir dedi ama kendisi yoktu o yüzden haftaya gidicem yani 2 hafta geçmiş olcak. 36. Haftadayız bizde
Gizem-1009 dika hiç ibni sina hastanesine gitmedim ama o doktorda baya iyi uzun zamandır burda galiba gittiğim hayat hastanesinde doğuracam Allah nasip ederse Ahmet hoca içinde çok üzülüyorum inşAllah doğumuma kadar kalır
Zakine Belgin25 aaa ayniymişizzz bende 33+2 yim cok heyecanliyimm bende ocagin 20 25 lerinden sonra bekliyorum bende sezeryan olacagim ama gunu belli degil
dika Gizem-1009 inşAllah kalır doğumunuza kadar herşeyinizi biliyor daha iyi sezeryan veya normal mi düşünüyorsunuz
Gizem-1009 dika valla bir sıkıntı olmazsa normal düşünüyoruz bakalım doğuma kadar neler olacak siz nasıl düşünüyorsunuz
Mrv30 Gizem-1009 Bende normal olsun istiyorum.Ama biraz kafamiz buyuk imis sorun olur mu bilmiyorum ?
dika Gizem-1009 bende normal doğum çok istiyordum hatta sürekli yürüyüş hareket ediyordum ama nasip zorunlu sezeryan olacam bebeğim ters dönmüyor 10 gün sonra belki doğumum olabilir
Mrv30 Benimde 34+6 persembe gunu gidicem 35 .ci haftam olarak dogum hakkinda bilgi verir mi ? İlk gebeligim de detayli ultrasyonda 17 ocak demisti doktor ama bebegim baya hareketli
ftmaErn Belgin25 34+3 oldum son 39 yazıyor 2. Doğumum normal olucak inşallah herşey hazır 38 de beşiğini kurup hazırlarım nasipse
aycatutall6121 Belgin25 ben 32. Haftadayım ama ultrasonda kilosu 34 hafta gözüküyor doğumu etkiler mi acaba bu