Ebrarhcr Pamuk 16 Şubat annesiyim 🥰 Bir yandan kızın bir an önce gelsin istiyorum bir yandan da ilk doğum olcak doğum korkusu sarmış durumda 😬
Pamuk Ebrarhcr Doğum korkusu hiç sarmasın gerçekten olup bitiyor.Ben şuan doğum anını bile çok hatırlamıyorum ki ikinciyi düşünüyorum 😄
MiracAlpinveUmutunAnnesi Pamuk Valalhi denk geldi ayarlasam yapamam 😂 İlk oğlumda son regl tarihim 12 nisan 2.oglumda son regl tarihim 10 mayıs 😂😂
Fatmadali Pamuk 28 mart diyor uygulama :) tüp bebek olduğu için haftamızla tam uyumluyuz ama nedense benim içimdeki histe şubat annesi olacağımı söylüyor 🤭 hayırlısı deyip bekliyorum artık bakalım 🥰
ilayda_96 Pamuk Mart annesi olacağım 💙 şu an 24+3 haftalık hamileyim sistem 4 Nisan gösteriyor doğumu ama sezaryen olacağım için Mart sonu oluyor 🫠
AdaEcem Yuuki 4 yaşındaki kızım Kasım dogumlu, iyiydi. 2. İlkbahar doğum yaptm. 3. De Yaz olacak yaz iyi olmuyor diyorlar da.. her mevsimde tercübe edeyim dedim😂 4. çocuğumda sonbahar yaşarm artık 😄🤲
Yuuki AdaEcem Valla ben dua ediyorum son yillarin en soğuk yazı olsun diye 😄 oğlum Subatta doğdu ertesi hafta kar yagmisti herkes evdeydi ne güzel koymuyordu şimdi lohusalık yaza gelince tirsmaya başladım her anlamda 😄
AdaEcem Yuuki Temmuz Ağustos ayında yaylaya kaçıyoruzz. Buna güvenerek sıcaktan korkmuyorum, yol mesafe var işte merkezden uzak. Sağlıkla doğsunlar gerisi hallolur.
gulzaadee Pamuk Nisan annesiyim erken olursa mart sonu olabilir ama bilemiyorum sağlıklı olsun da gerisi önemli değil 🌸 23 haftalık oldu bugün kızım ❤️