Balbebek012 Pamuk evet evet her şey olabilir 2 mayıs ya nisan annesi de olabilirim 🥰🥰 her şeye hazırım 😅 gerçi iki bebeğim de 41 de doğdu amaa ahahaa
Balbebek012 Pamuk şaşırmam 😅😅üstelik doğurmak için ne çabalar verdim ama bence bebek istediği zaman doğuyor yani 😅
Pamuk Balbebek012 Kesinlikle öyle benim oğlum mart sonuydu şubat başı doğdu.Tamamen kendi keyifleri.O zaman kadar bile zor tuttuk.Ne zaman gitsem serklaj dikisine omzunu,kafasını,ayağını dayamış oluyordu😆😆
Yuuki AdaEcem Bende öyle tedirginim oğlum kış mevsimiydi ve çok rahattı sıcağı hiç sevmem geçen yaz Temmuz fenaydı🥲
MiracAlpinveUmutunAnnesi Pamuk Ocak annesiydim ben burda ama 7 yıl önce 😂 Şimdi de hamileyim Ocak sonu şubat başı gibi doğumum olur herhalde
AdaEcem Yuuki 4 yaşındaki kızım Kasım dogumlu, iyiydi. 2. İlkbahar doğum yaptm. 3. De Yaz olacak yaz iyi olmuyor diyorlar da.. her mevsimde tercübe edeyim dedim😂 4. çocuğumda sonbahar yaşarm artık 😄🤲
Yuuki Mavili1480 USG sat a gore farklılık var o yüzden net bir hafta yok gibi 🙈 sata bakarak 9 görünüyor ama
MiracAlpinveUmutunAnnesi Pamuk Valalhi denk geldi ayarlasam yapamam 😂 İlk oğlumda son regl tarihim 12 nisan 2.oglumda son regl tarihim 10 mayıs 😂😂