58Vildan İlk oğlum eylül 2018li İkinci oğlum ocak 2021li Bu oğlumda ocak olucak nasipse 36+2yiz 🌺🤩 İki çocukla hayat zorken birde gebelik daha zor geçmeye başladı. Doğumdan sonrasını merakla bekliyorum 😂
58Vildan Pamuk ikinci çocuk emin olum çok iyi geliyor büyük kardeşe :) birlikte büyüyorlar ama 3 bilemiyorum. İki oğlumun arasında 30 ay var şimdi 4 yaş olacak en küçükle. Zevkleri oyunları hiç birbirine benzemeyecek kavgalar anlaşmazlıklar bundan çıkıcak muhtemelen
Fatmadali Pamuk aminn teşekkür ederiz :) tecrübeli şubat-mart annesi olarak kızıma önerileriniz varsa açığız bu arada 🤭💕 özellikle o aylarda şu çok lazım oldu çok iyi geldi dediğiniz varsa 🌸
Pamuk Ebrarhcr Doğum korkusu hiç sarmasın gerçekten olup bitiyor.Ben şuan doğum anını bile çok hatırlamıyorum ki ikinciyi düşünüyorum 😄
Ebrarhcr Pamuk doğum insanlar arasında çok büyük zor bişey olarak biliniyor insan ister istemez ne yaşicam diye korkuyor. İnşallah ikinci bebişiniz olur dizinde🥰
Bartugra Aysegul222 benim de 32 +6 oğlum . Ocak sonu gibi geliyor ama bakalım nasip.sezeryan olacak doktorum 38i görmemiz lazım dedi
Misketlimonum defnevedoruk Mart annesiyim bir de haziran olacak aynıymış bizim bir kızım var bakalım ikinci ne olacak
Girlmama Pamuk martt son 97 günümüz küçük bir erken doğum riskimiz var ama hep yatmaya dikkat ediyorum çoğu eşyamız hazır yıkayıp ütüleyip hastane çantamızı hazırlicaz heyecanla bekliyoruz Dora yla tanışmayı ☁️
Pamuk Girlmama Ben hazirlamamistim hata ettim.33. Haftada suyum geldi elim ayağıma DOLAŞTI.Erkenden hazırlamak gerek🫠
Mariam2 Pamuk ben ilk bebeğim ocak 11 ikinci de 15 Kasım normalde Aralık 9 olacaktı ama erken gelmeyi tercih etti
TalhaTalya Pamuk 3 sene önce Ocak annesiydim şimdi hayırlısıyla Mart annesi olucam ikisi de kışa denk geldi kış çocukları olucaklar inşallah 🤲😇
4207smyy_-_ Yuuki ben de temmuz hayırlısıyla hepimiz sagliklica ve kolaylıkla kucağımıza alalım inşaallah