kubra-klc16 Rojin__321 evet eşimde cok istiyo özellkle kızım kardeş istiyo asel mira adı 5 yasında teyzesi
Rojin__321 2zannelerii bende çok kararsız biriyim hemen aklıma geleni söyleyeyim Aymira, Ayça, şuan aklıma gelmedi canım🤭
Rojin__321 AnayimBenAna_ Mardin’e gitmedim ama Suruç Urfa da gittiğimiz çok oluyor Suruç’ta çok deyilde Urfa güzel hele bayramları Urfa aşırı kalabalık ki iğne atsan yere düşmez o yüzden bayramları gitmeyiz
Rojin__321 AnayimBenAna_ valla bende Mardin’e Karadeniz’e Kapadokya ya falan gezmeyi istiyorum nasıl olursa
Rojin__321 AnayimBenAna_ ya maşallah çok şehir gezmişsiniz biz Kahramanmaraş Antep Suruç yolunda git gel🤭
mucizemgelsin61 Rojin__321 Aynı mod 🤣 sıkıntıdan erkenden yattım dediğin gibi bebişimiz olsaydı onunla ilgilenirdik
mucizemgelsin61 AnayimBenAna_ Ahahah🤣 dur bi düşüneyim o halde🤪 kuzucuk onlar amaaa hepsi bal ❤️ Allah bağışlasın ☺️
Liddle_mom Rojin__321 bugundu ilk bolum efso bence ben genelde ingiliz kraliyet dizilerini izliyom ben begendim hemen hemen onlara yakin olmus
mucizemgelsin61 Eşleri evde olanlar daha şanslı yine benim eşim gece çalışıyor o yüzden hep yanlızım bu saatler sabaha kadar 🥹
Rojin__321 kubra-klc16 aaa ne güzel maşallah çalışmalara başlayın o zaman🤭Asel mira istiyosa konu kapanmıştır 🙃
Eymenkuzusu Rojin__321 bunlar tatli guzel yorgunluklar evlat sonucta 🥰 Allah guc kuvvet versin hepimize