Eymenkuzusu Rojin__321 bunlar tatli guzel yorgunluklar evlat sonucta 🥰 Allah guc kuvvet versin hepimize
Rojin__321 Eymenkuzusu amin canım amin dediğin gibi güzel yorgunluklar onlar iyi olsun da yatmasakta olur
Rojin__321 kubra-klc16 aaa ne güzel maşallah çalışmalara başlayın o zaman🤭Asel mira istiyosa konu kapanmıştır 🙃
mucizemgelsin61 AnayimBenAna_ Ahahah🤣 dur bi düşüneyim o halde🤪 kuzucuk onlar amaaa hepsi bal ❤️ Allah bağışlasın ☺️
AnayimBenAna_ mucizemgelsin61 ah hem de ne bal 😂 oyuncak bebeğini kundaklamış eşime getiriyor babası baksana ne kadar tatlı bi çocuk diye 😂😂
mucizemgelsin61 AnayimBenAna_ Gerrçektenn mi🤣🤣 yaaa çok tatlıı ahh bu çocuklar yaa .. Bende ablamdaydım bugün yiğenimi sevdim sevdim kokladım geldim 4 yaşında oda erkek ölüyorum onun için 🫠 sizinki kız erkek?
Rojin__321 AnayimBenAna_ büyüdükçe dertleri de çoğalan teyzeyi ben büyüdüğümde anladım o yüzden hep çocuk olmak isterdim sanki ben büyüdüğümden beri dertlerim gölgem olmuş bir dk bile yanımdan ayrilmiyorlar sagolsunlar🥴
Rojin__321 mucizemgelsin61 evet canım anneme yakınım aramda sadece 1 ev var ama eşim bazı sebeplerden dolayı 5 6 aylığina yok dolayısıyla bende annemlerdeyim
mucizemgelsin61 Rojin__321 Öylemiii anladım canım iyi en azından annen yakınmış süper sevindim anneye yakın olmak büyük nimet gerçekten çok iyi oluyor benimde annem yakın ablam öyle ..