AnayimBenAna_ Rojin__321 biz seviyoruz birlikte dizi-film gecelerini ya havada soğuk ve yağmurlu olunca dışarı çıkılmıyor malum evdeyiz. Bu arada yarışmaya bursadan katılıyorum 🤭♥️
Rojin__321 AnayimBenAna_ bizde eşimle seviyoruz izliyoruzda ama ben annemlerdeyim belkide o yok diye dizi izliyemiyorum dur🤭 başarılar dilerim canım bakalım kim kazanacak😊bende Gazinatep
2zannelerii Rojin__321 benimde yok karnımda ikizlerimi bekliyorum eşinle uğraş kendinle uğraş bişeyler yap 😂😀
Rojin__321 2zannelerii eşimde yok🤭🥲ikizlerinin cinsiyetleri nedir isimleri falan belirlimi merak ederim ben🤭
Rojin__321 mervemurat16 hahahahah yıllar önce benim kardeşim de altını açtım tam yeni bir bez katayim derken üstüme işedi🥲
Rojin__321 AnayimBenAna_ ya valla nedense antepde gezilecek bir yer göremiyorum ben bir kere gittiğim yere bir daha da gitmiyorum 😕
Htccndn Rojin__321 Napıyorum bebeğimi uyutmaya çalışıyorum nasılım çok yorgunum ve bitkinim üst üste 3 gün misafir ağırlamış ve 2 gündür banyo yapamamış durumdayım 🤦♀️ adanada yaşıyorum
AnayimBenAna_ Rojin__321 gezilecek yeri yoktu çarşısı vardı işte bi :) farklı yerler görmeyi seviyorum yine belki o yüzden beğenmişimdir 😂
Rojin__321 AnayimBenAna_ ya canım çarşıya 1 2 defa üst üste gidince sıkıcı bir hal alıyor 🤭hatta dün teyzem dedi eşim çarşıda dedik bu çarşıda ne var anlamıyorum suriyeler gitti artık çarşı bom boş 😂
Rojin__321 2zannelerii canım sen bilirsin ama erkeki yeni nesil kız ki demode bence kızına daha güzel bir isim koymalisin
AnayimBenAna_ Rojin__321 sen gel bursaya gezilecek şehir 🤭♥️ bende mardin urfa o tarafı çok merak ediyorum asıl
Rojin__321 AnayimBenAna_ Mardin’e gitmedim ama Suruç Urfa da gittiğimiz çok oluyor Suruç’ta çok deyilde Urfa güzel hele bayramları Urfa aşırı kalabalık ki iğne atsan yere düşmez o yüzden bayramları gitmeyiz
Htccndn Rojin__321 Eşimde elinden geldiğince yapmaya çalışıyor birşeyler 😂 ben masajı hiç sevmem oda o yüzden yapmaz 😂