Tatlı anneler tatlı hanımlar günaydın 💐💞 şampuan /bebek yağı / pişik kremi /vücut losyonu hangi marka tercih ettiniz
Birkaç marka var aklımda mustela ıncıa ecowell chıcco ? Pişik kremi olarak sudocream mı yoksa ? Mustela mı ? Haydi gelin sohbete ? 😃

Prettywoman123 Merhaba benim bi oglum var 4 yasinda ona kullandigim urunlerden tavsiye etmek istedim cunku 4 senedir cok memnunum. Bebek yagi ve kremi olarak mustela kullanmistim bebekken ama sonra icerigi konusunda tereddute dustum biraktim. Uzun bir sure weleda’nin sampuanini kullandim hatta cok memnundum onun da iceriginde bitkisel alkol varmis gene supheye dustum biraktim ama cok memnundum simdi minoris kullaniyoruz ondan da memnunum. Pisik kremi olarak weledanin kremini tavsiye edicem pisik onleyici krem inanilmaz memnunum kime tavsiye edersem o da memnun kaldi, pisik oldugunda suruldugunde bile ertesi gune etkili. Herkese tavsiyemdir. Bebek yagi olarakta heaven on earth markasininkini kullandim oglumda icerigi tamamen organik ve dogal hem cok guzel kokuyor tavsiye ederim. Simdi ikinci cocugum dogacak insallah ona da ayni urunleri kullanicam

Prettywoman123 sudocreamın içeriği iyi değil ben pişik önleyici olarak bephantol kullanıyorum. bebek yağı vs öyle şeyler kullanmadım şampuan ve vücut losyonuda mustela kullanıyorum kızım 21 aylık kardesinede mustela alacağım. ecowellde güzel şampuan ama benim kızçeme alerji yaptı

Prettywoman123 sudocream zararlı kullanmayın aslında pişik kremi vs doğal şeyler olması gerekiyor tamamen doğal olmasa bile en doğalını tercih etmek lazım siveno evvahe doğal sayfaları güzel oralardan alacağım en azından doğal içim rahat eder kullananlar da çok memnun😊

Bnguuu_102 açıkçası o kadar irdelemiyorum zamanında bende kardeşimde dalinle yıkandık çok şükür birşey olmadı kötü bir yan etki vs bişey de görmedim 🌺

Bnguuu_102 unibaby bize doktor önerdi ve iki bebeğime kullanıyorum Johnson s baby olmasın o çünkü ben de dalın ve johnsons baby hakkında içeriği iyi değil diye duymuştum 🫣

Prettywoman123 doktor tavsiye si ile ben şampuan deterjan mendil bebe yağınj losyonunu unibaby kullanıyorum memnunum
            Pişik kremi olarak sudocram ın içeriği iyi değil diye biliyorum ve biz de hiçbir işe yaramadı daha önce denemiştim en çok bepantholden memnunum bir kez sürünce bile kızarıklığı yok ediyor. Ayrıca belantholün losyonları da çok güzel memnunum. 💕💕

Prettywoman123 şampuan losyon olarak babyicon markasından aldım doğal ve vegan yenidoğanların köpük şampuanla yıkanması daha doğruymuş online eğitimde öğrendim bende pişik için sudocrem düşünüyorum mustela nın konak yaptığını iyi gelmediğini söyleyenler olmuştu

Bnguuu_102 aynen weleda diye bir marka var o çok iyiymiş araştırdım içeriğini temiz doğalmış burdan da önerildi alabilirim büyük ihtimalle 😍