Alminaaaaaa 14+3 deyim şu an ikili tarama 12+4 de yapıldı perinatolog yaptı
Alminaaaaaa ben de hep sağ tarafta ağrı veya sağ tarafta sertlik hissettim ve hep etkek hissettim rüyalarım hissiyatım gep erkek doktor 12. Haftada erkeğe benziyor dedi yapısı . 15 te farklı doktor %80 kız dedi sonuç :ben şok 🤗
Alminaaaaaa evet canim benim oğlum sağ taraftaydi suan kizima hamileyim ve sol tarafimda 💕 Rabbim sagliklica kucagina almayi nasip etsin
Alminaaaaaa inşallah canım benim cümlemiz alırız inş :) benimde 4 yaşında kızım var. Rabbim gönlüme göre verdi 🙏
Serays kız sen bidaha bi doktora git ne olur ne olmaz benim ilkine de önce kız sonra erkek en sonun da kesin kız dediler 😂
Adley bi kız bi erkek maşallah ❤️ Sağlıcakla büyütelim inşallah canım
GamzeLmira oh çok güzel 4 yaş ben kızıma 1. Yasın da hediye olarak kardeş vericem 🙈 inşallah ikisine de yerebilirim🙏🏻
Alminaaaaaa ben uzakta yaşıyom kuzum bana faydası olmaz ne yazık ki😂😐
Alminaaaaaa vallaha cinsiyet belli degil ama sol tarafima bakti devamli ☺️ Bebegim dönüp duruyordu kafasini ta asaga dogru sokmus 😂 cikolata yiyin diyen arkadaslarima kiziyorum kipir kipirdi cocuk 😂😂😂
Kbradmrdg yaa hayırlısı olsun 🙏🏻😍
_eda8 kız olacak kız 😍 sağlıcakla gelsin 🙏🏻😍
Alminaaaaaa amin insAllah canim bakalim hayirlisi olsun ☺️☺️
Alminaaaaaa benımde sağda Suan ultrasyon resimde ama kızımda sağdaydı 🤣🤣
SedaRonyam doğruluk daha çok 😂😂
Alminaaaaaa https://hizliresim.com/oXVz1Q teyzeleri hele cinsiyet tahmini yapın bakem😁
Elena4 kız gibi geldi bana 😚 sağlıcakla gelsin insallahh
Alminaaaaaa inşallah canım çok teşekkür ederim 😘