Alminaaaaaa sag tarfta bizim cinsiyetimiz kız 🤔
Alminaaaaaa benimde erkek ve hep sag tarafimda
Alminaaaaaa bakiyim bi yarin doktor ne tarafa bakcak 😂
Alminaaaaaa valla ben daha sabah doktordaydım bildiğin solda 😂
Alminaaaaaa demekki 😁
burcumusalli bende 15 haftalik hamileyim hep ortada hiç yer değiştirmedi daha öğrenemedik
Benim de hep sağdaydı cinsiyetimiz erkekmiş sağ sol olayı genel anlamda doğru ananem eski ebelerden doktor cinsiyetimi söylemeden o bakıp erkek demişti 😊
Gizempecenek32 işte bi sağ yada sola geçse öğrenirsin de demek ki saklambaç oynuyor annesi😂
Kbradmrdg yaa bak işte kız sen ne şanslısın Doğumun evde başlasa doğurursun😍
Burcak61 kaç haftalık suan bak benim ilkin de 20. Hafta da kıza döndü 😂
_eda8 haber ver kız🤭
Alminaaaaaa 14+3 deyim şu an ikili tarama 12+4 de yapıldı perinatolog yaptı
Alminaaaaaa ben de hep sağ tarafta ağrı veya sağ tarafta sertlik hissettim ve hep etkek hissettim rüyalarım hissiyatım gep erkek doktor 12. Haftada erkeğe benziyor dedi yapısı . 15 te farklı doktor %80 kız dedi sonuç :ben şok 🤗
Alminaaaaaa evet canim benim oğlum sağ taraftaydi suan kizima hamileyim ve sol tarafimda 💕 Rabbim sagliklica kucagina almayi nasip etsin
Alminaaaaaa inşallah canım benim cümlemiz alırız inş :) benimde 4 yaşında kızım var. Rabbim gönlüme göre verdi 🙏
Serays kız sen bidaha bi doktora git ne olur ne olmaz benim ilkine de önce kız sonra erkek en sonun da kesin kız dediler 😂
Adley bi kız bi erkek maşallah ❤️ Sağlıcakla büyütelim inşallah canım
GamzeLmira oh çok güzel 4 yaş ben kızıma 1. Yasın da hediye olarak kardeş vericem 🙈 inşallah ikisine de yerebilirim🙏🏻
Alminaaaaaa ben uzakta yaşıyom kuzum bana faydası olmaz ne yazık ki😂😐