Hifagram Summmmyy ilk bebeğimde bi amuda kalkmadığım kalmıştı. Keçi gibi inat etti 41 de sezaryenle doğdu. Bebişin gelesi yoksa ne yapsan fayda etmiyor bazen 😅
Delihatunnn lili19 neyseki seni gormeden de neleri yapip neleri yapmadigini bilecek kadar tecrubem var 😎😎😎 ve sen bu tecrubeye guvenemiyorsun incitti 🥲
lili19 @Delihatunnn hyr yalnış anladın ondan değil ağrı geldiği zaman kesiyodu beni yerimde geçe kaç defa uyandım sabah öyle uykum var hala sıcak duş aldım kontrola gitme yolundaym
Delihatunnn lili19 hayirli haberler le don insaAllah acilman olmustur insaAllah ben sezeryan istememen taraftariyim dediklerimi yapip beklersen normal dogura bilirsin ama sabretmek ve dayanmak istemiyosan burdan benim elimden baska turlusu gelmez sen bilirsin
lili19 @Delihatunnn resimli bşy atsam sana olurmu baksan yemek bşy yiyosan sonra atarım toalete girdim idrar testi istedilerde o sırada geldi
Delihatunnn lili19 nişanin tam gelmemis senin dHa galiba yanlis anlamiyorsam nisanin ilk geldiginde bir kere mi gelmisti
Delihatunnn lili19 bu kadar koyu nisan gormedim ama nisan olduguna eminim yani doktorlar ne dedi acilman varmiymis alttan muayene ettikleri icin gelmistir muhtemelen