Imasleeper EbSa benim gibi olmanız biraz rahatlattı beni, çünkü böyle söyleyince şükret diye yargılıyolar beni 🥴
Frdvs25mys Imasleeper o kadar iyi anlıyorum ki bu hissi ya hayatla bağlantımız kalmıyor ruh gibiyiz bende doğuma kadar kusuyorum
Imasleeper Frdvs25mys Allah yardımcımız olsun canım valla çok zor gerçekten çok yoruluyorum mental olarak :(
Sekkahve Esrakckaa of o düşünce bir kaç gündür bende de var 😮💨 salı kontrolüm var ama günler geçmek bilmiyor, birde 2. Gebeliğim ama bunda nedense endişeli geçiyor günler
EbSa Imasleeper anne oluyoruz diye insanı duygularımızı kenara bırakıyor değiliz ya zaten hayatımız komple değişecek bazı şeylere alışırken yada elveda derken piskolojimizde oynamalar özelliklede bu hormonlarla çok normal 😮💨 kimseye takılmayın her zamanın güzelliği var bulantılar geçince daha çekilebilir hale gelicek inşaallah 🤲🏼
Hasret18ayaz Esrakckaa temmuz başı görünüyor ama yüksek ihtimalle Haziran sonunda dogururum oğlumla son adet tarihi aynı 30 Haziran’da gelmişti paşam 38+6 da umarım bu bebegimdede sağlıkla kavusrurum maalesef benimde korkularım hiç gecmiyor leklenmelerim var şuan dün gittim bebeğim gayet iyiydi 11+0 olduk
Zeynep_1212 Esrakckaa bende temmuz annesi olacağın nasip olursa doğum 6temmiz gözüküyor bulantı kusmalarla başım dertte ve düşük riskim de var +tiroid de var ne ararsan var anlayacağın şimdi doktor kontrolüne geldim bakalim temmuz nasıl gelecek bilmiyorum halim de kalmadı simdiden
Papatyaleyla Benımde içimde korku var gebeliğim güzel gidiyor yani ara ara bulantım olsada kusmam yok şükür sadece sürekli ağrım var 🤦♀️daha önceki iki düşüğümden sonra her hareket ettiğimde gelen akıntı leke mi diye ödüm kopuyor
Kubra_811 Hepimiz aynı korkuyu yaşıyoruz sanırım Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hanımlar ben de çalışıyorum bugün izin günümde biraz temizlik yaptım belim kopuyor keşke evde dinlenerek geçirebilsem hamilelik sürecimiİ