atlasinannesi_ canimbebegim0909 bel,kuyruk sokumu ve kasık agrimdan duramadigim için test yaptım. Aşırı silik çıktı ertesi gün kan verdim bu gün sonuç 16.2 çıktı. Bat20
Yaprakunallar atlasinannesi_ ay benimde kasıklarda özellikle sağda sızı var hafif hafif bide baskı var hep bide jöle krem gibi beyaz akıntı
canimbebegim0909 BAT 22 bir test yaptım dayanamadım ama negatif çıktı şimdi kendimi zor tutuyorum her gün yapasım var şu an biraz akıntım var inşallah gebelikle ilgilidir
Negna- canimbebegim0909 yok yapmadım 2 buçuk yıldır hep gününde regl olduğum için alıştım ondan heralde 🥹
Yaprakunallar Benim bat 25 kasıkta baskı sızı var arada beyaz akıntım var bugün awox test yaptım erken gebelik negatif bakalım ne olacak bu ayda olmadı sanırım
canimbebegim0909 Yaprakunallar benim de akıntım var ama regl öncesi de olurmuş ya öyledir herhalde diye kendimi olumsuzluğa alıştırıyorum :(:(:(:(:(
Gizmo95 canimbebegim0909 laboquick diye bi marka canım belirtilerimde kasıklarımda sızı ağrı10 gün önce başladı ve 2 gündürde resmen çiş yapmışım gibi iç çamaşırım ıslanıyo öyle bi akıntı var
canimbebegim0909 Erva_41 ben de pek göremedim ama biraz daha zaman vermek lazım bir de erken gebelik testleri çok daha güvenli kanki