canimbebegim0909 Erva_41 ben de pek göremedim ama biraz daha zaman vermek lazım bir de erken gebelik testleri çok daha güvenli kanki
Yaprakunallar Gizmo95 benim regl 25inde bugün test yaptım öğlen ilk idrar değildi negatif çıktı awox erken gebelik testiydi ama kasık ağrım var hep 4gündür halâ devam ediyor sızlama seklinde adet hissi gibi bide akıntım çok fazla beyaz sürekli iç çamaşır değiştiriyorum
Gizmo95 Yaprakunallar benimde aynı ve bacaklarımda ağrıyo dün sabah da midem bulanıyodu ama psikolojik mi bilmiyorum 🥲 en güzeli adet gecikmesini bekleyelim umarım hamileyizdir 🫣🫣
Yaprakunallar Gizmo95 bnimde bacaklara vuruyor valla🤣 insallah hamileyizdir benim basım bile dönüyor🤣 yine psikolojik sanırım
Yaprakunallar Gizmo95 ama negatif çıktı bugün benim erken gebelik testiydi aslında yunurtlama haftanıda değerlendirdim ya insallaahh hamileyizdirrr
Gizmo95 Yaprakunallar benimde sabah yaptığım test negatifti yarın bakalım regl olucakmıyım olmazsam pazartesi bi daha test yapıcam
rabiayldrm Yaprakunallar Benimde bat 24 Aralık Kasıklarımda ağrılar ve dizime kadar vuruyor ağrı vşiddetli bel ağrım var beyaz akıntım da var aynı şekilde adet olacakmışım gibi hissediyorum bugün erken gebelik testi yaptım benimde çok net negatifti 🥹 30 ekimde kürtaj oldum inşallah hepberaber hayırlı sonuçlar alırız 🫶
Hanifegedikli Benimde Bat 23 sağ kasığımda ara ara artan adet ağrısı gibi bi ağrım oluyor çok umudum yok değerlendirdim yumurtlamamı ama nasip artık bıraktım akışa 😇
Gizmo95 Hanifegedikli bende uzun süredir deniyorum canım nasip hayırlısı filan deyip geçiyorum ama içten içe öyle olmuyo her ay umutlanıyorum
Gmzkskn55 Benimde 23 bat 2 gün önce test yaptım ama negatif çıktı yımurtalama gakibini doktorla yaptm koomen kullandım 2. Kullanışım kontrole gittiğimde çatlama olmuş dedi bakalım bir ümit bekliyorm adet geçikmesini
Yaprakunallar rabiayldrm aykuzum insallah vallahi bende yoruldum artık içim gidiyor bebekleri görünce hamile insanları görünce.. insallah hepimiz hamileyizdir