Sssbbbs Lolli 2 kez kimyasal geçirmişsiniz bende aynı şekilde geçirdim. Ben sizin yerinizde olsam erken öğrenir kan verirdim hemen doktora giderdim belki ilaç vs başlar diye doktorlar bana öyle söyledi çünkü inşallah vardır ve sağlıklı olur🌸
Lolli Sssbbbs bir tane sağlıklı doğumum oldu.. ben hormonlu spiral sonrası hemen gebe kaldım üst üste kimyasal gelişti
Lolli Sssbbbs bir tane sağlıklı doğumum oldu.. ben hormonlu spiral sonrası hemen gebe kaldım üst üste kimyasal gelişti
Sssbbbs Lolli belki spiralden dolayıdır o konuda pek bilgim yok. Bende kimyasal yaşadıktan sonra test vermiştim kanda problem çıkmıştı. Siz de bir doktora danışın bence yol gösterirler diye düşünüyorum hayırlısı olsun inşallah🌸
Lolli Sssbbbs sağlıklı doğumum olduğu için gerek görmedi gittiğim Dr canım bu inşallah sağlıklı ilerler. Spiralden dolayı dedi bakalım inşallah bir sıkıntı olmaz 🥹
Mommytu Lolli benimde böyleydi 4 5 gün kala başka testler de yaptım git gide belirginleşti bir kaç gün sonra tekrar yapın vardır inşallah
Bsk_cb Lolli benimde regle iki gün varken çok çok silikti bundan bile daha sonra koyulaştı yaptıkça hamile olduğumu öğrendim canım kızım doğdu iki aylık şuan ☺️😍
Tinkivinkidipsi Lolli adetime 1 gün varken silikti ama bundan daha net gözüküyordu adet 5 gün gecikti tekrar yaptım çok net 2 çizgi vardı lütfen biraz sabredin çok erken varsa da çıkmaz
Nilayy95 Lolli prodoctor silik çizgi göstermiyor. Hayırlı olsun canım bende böyle öğrendim gebeliğimi. Ama yine de kan vermelisin 🥰
Lolli Nilayy95 inşallah çok teşekkür ederim. Sadece daha koyu olması gerekmez miydi diye düşünüyorum 🥲
Nisaylvc Mommytu yaaaaaa🥹🥹🥹 ben de diyorum ki herhalde kafamda kurmaktan hayal görüyorum zannediyordum. Çok teşekkür ederim ya. Offf. Sence bidaha ne zaman yapayım❤️