Nisaylvc Mommytu yaaaaaa🥹🥹🥹 ben de diyorum ki herhalde kafamda kurmaktan hayal görüyorum zannediyordum. Çok teşekkür ederim ya. Offf. Sence bidaha ne zaman yapayım❤️
Rojin__321 Lolli https://mutluresim.com/images/2024/12/14/1oj4zH.jpgben testlere güvenmiyorum benimki böyle çıktığı halde yoktu hakkınızda hayırlısı
Rojin__321 Lolli diyer yaptıklarımda bu kadar köyü olmasada silik çıkıyordu seninki gibi canım 2 tane yaptım bir sabah onda da belirgin çıktı akşamda bununyaptim biyle çıktı
Lolli Rojin__321 ikisi de farklı testler. Üç tane yaptım aynı gösterdi. Ptesi sabahı tekrar yapıcam koyulaşma varsa zaten sıkıntı yok
Rojin__321 Lolli bak canım bunlar aslında 4 tane yaptım oda koyu çıktı onun resmini çekmedim kesin var diye gittim kan vermeye ama yoktu herkezin hakkında hayırlısı
Bsk_cb Lolli benimde regle iki gün varken çok çok silikti bundan bile daha sonra koyulaştı yaptıkça hamile olduğumu öğrendim canım kızım doğdu iki aylık şuan ☺️😍
Rojin__321 Lolli evet canım o yüzden diyorum testlere güven olmaz eyer şüphen varsa test yapmadan kan vericeksin
Nisaylvc Mommytu tamamdır. Erken gebelik testi mi alayım sizce yoksa normal kaset testte silik de olsa çıkar mı
Rojin__321 Lolli ya canım bence beklemeye gerek yok git bir kanini ver zaten varsa teste çıkmış yoksada test bozuk tur
Lolli Rojin__321 erkenden vermek istemiyorum. Çok kan verdim oyüzden biraz travmam var. Zaten test bozuksa adet olurum
acelyaprak Lolli bizim sizinle günlerimiz hemen hemen aynı bende yaptım bu şekilde çıktı. Allahım hayırlı haberler alabilmeyi nasip etsin🌸