Rabiamina Alyask 7 aylık hamileyken eşime belim ağrıyor dedim bana seninki dinlenince geçer benimki geçmiyor dedi 😅😅 O an ki şoku tarif edemem 😅
metemom_ gkckckali direkt çocuğu aldırırdı 😂 hiç sevmez çocukları doğana kadar karnıma dokunmadı bile tabiki şimdi seviyor ama baba olmadan önce çocuk deme bana der dururdu
senem-yabaci keyfimin-kahyasi-misin biraz önce gözüm karardı son anda tuttu beni. 2 dk sonra hatun başım döndü diyor 😂
xJade gkckckali Benim ki şu an da aşeriyor. Aşkım canım şunu çekti ya diyorum. Oha benimde canım istiyordu diyor. Şunu mu yesek desem kaç gündür canım istiyor ama senin canını cektirmemek için soylemedim diyor. Sürekli canı birşey istiyo😀😀
Minik6075 gkckckali aaa biz hamile olunca onlarda hamile olmuyo mu 😂 ama tüm belirtilerimiz aynıııı 😂😂çatlaklar için yağlar jeller aldım geçen gün. Bana da mı sürsek acaba dedi 😂😂
Minik6075 gkckckali ondan almam lazım dedim 2 tane alırsın dedi 😂 👀 baktım yedekte dursun hayatım diyo 🤪
metemom_ gkckckali ay doğum sonrası regl olmadım diye başıma tebelleş oldu zaten 😂 korkudan şakasına acaba hamile miyim bile diyemiyorum
Kubra0021 gkckckali Amerikan bilim adamları erkeklerin doğum yapması için uğraşıyorlar kadınlara ihtiyaçları olmasın diye Allah’ım herkes amin desin bizde dogurmaktan kurtulalım artık🤣🤣🤣