keyfimin-kahyasi-misin gkckckali Ben hamkleyim ama eşim benden daha hamile gibi o yüzden tek eksiği karnında çocuk dbdbd belim ağrır keisn onunda ağrır enfeksiyonlanirkm kesin oda olur yada canım bişey çeker onunda çeker Halsiz olurum o benden beter olur karnıma ağrı girer o benden beter sancilanir falan dkddk
Alyask gkckckali ay benım eşim benden çok hamile 😂 bi yerim ağrıyor desem sen yine iyisin ben çok kötüyüm diyor😂😂😂
rumeysa5 gkckckali ay buna çok güldüm gerçekten öyle ya bizden daha hamileler zaten biz hamileyken bile😅😅😅
secondmylife Eşim zaten hep hamile gibi, hep karnı ağrır hep beli tutulur, hep üşür, her daim acıkır, hiç nefes alamaz.😂
keyfimin-kahyasi-misin gkckckali yani küçükken ewet paylasiyodu dndjdj şimdi mecbur ikinci bebik Biri ağlarsa öteki uyanırsa illa kalkacak🤣
Rabiamina Alyask 7 aylık hamileyken eşime belim ağrıyor dedim bana seninki dinlenince geçer benimki geçmiyor dedi 😅😅 O an ki şoku tarif edemem 😅
annesim220508 gkckckali ayyy zaten normalde de duyguları uç yaşayan bir adam heleki hamile olsa sanırım sürekli kavga edip edip bağırıp çağırırdı diye düşünüyorum ben tüm gün hem çocuğu taşıdım hemde işe gittim derdi kesin 😂
Rabiamina annesim220508 o kadar haklısın ki. Daha bugün eşim keşke ben taşısaydım en azından benimle gezerdi dedi. Taşımak çok kolay sanki dedim güldüm geçtim 😅
Rabiamina keyfimin-kahyasi-misin yok erkeklerdeki naz kadınlarda yok gerçekten. Ben eşimin hamile haline katlanamazdım 😅
keyfimin-kahyasi-misin Rabiamina Deneyin bısey bağlayın ağır ismini soylemicem bu mevsimde canı çeken olur falan Ağır bişey bağlayın internette gördüm ikide meme yapın nasılmış bı baksın😹
keyfimin-kahyasi-misin Rabiamina Bende zannetmiyorum katlanacagimi normalde nazlı zaten bı midesi agrisin aklı çıkar 😹kesin olecem der dogursa falan anooo
b-bg gkckckali benimki zaten hamile belim ağrıyo diyorum benimde tam şurası diyo başım ağrıyo diyorum benimde sabahtan beri geçmedi diyo 😂😂
plajterligi gkckckali aaayyyy tövbe tövbe aman ben beş tane doğurmaya razıyım yeter ki onlar doğurmasın hssjjd normal doğum yaptım ve bütün süreçte eşim yanımdaydı benle doğumhaneye girdi diye herkese doğurduk diyordu bende çektim acı diyordu bi de gerçekten doğursa hiç çekilmezdi 🤣