ttazeannee gkckckali erkekler grip olunca bile kanser gibi davranıyorlar hayal bile etmek istemiyorum 9 ay hayat zindan olurdu
edasaribek Hamile gbi zaten onunda midesi yaniyor beli agriyor benimpe resmen ayni seyleri yasiyor gibi😂😂
Minik6075 gkckckali ondan almam lazım dedim 2 tane alırsın dedi 😂 👀 baktım yedekte dursun hayatım diyo 🤪
aslaninannesi7 gkckckali Benim eşim suan hamile zaten 😂 belim ağrıyor diyorum onun da ağrıyor, canım şunu istedi diyorum onun da istiyor, ah uh sürekli ben mi hamileyim o mu bilmiyorum 😂
metemom_ gkckckali ay doğum sonrası regl olmadım diye başıma tebelleş oldu zaten 😂 korkudan şakasına acaba hamile miyim bile diyemiyorum
sacmalamakizim gkckckali Benden daha beter olurdu kesin, hasta gibi yatardı hamileyim görmüyomusun derdi. 😂
ufbus010315 gkckckali yataktan cıkmaz sürekli canım onu istiyor bunu istiyor derdi 9 ay boyunca nazlı bir bebek olurdu
TKumsall gkckckali ay asla çekilmezdi bizi hafife alıyorlar ama en ufak hastalıkta ölüyoruma bağlıyorlar
sacmalamakizim gkckckali Bugün hastane işim vardı gittim geldim, kahvaltı yaptık sonra uzandı noldu dedim, ayaklarım sızlıyor uykum var dedi, hem az uyuyan bendim hem de bugün dışarda olan bendim halbuki. 🤧
Ebru_ebru gkckckali Doktor magnezyum yazdı almaya giderken iki tane al dedi bende eşim beni düşünüyor diye düşündüm aldım geldim sabah içtim baktım benden sonra içiyor bende bakınca benim de ihtiyacım var magnezyum iyidir diyor 😂😂😂 ay tüm gün uyudu birde diyor senden etkileniyorum sen uyuduğun için dedi ya 🤣🤣