umrumdadegil Evrimnbe haziran gecesini hiç hatırlamıyorum bak 😂 yabancı damat izleyeceğim sanırım biri daha önermiş 😂
umrumdadegil Femay ayy evet sabah okula hazırlanırken tekrarları olurdu üstümü giyinirken izlerdim ah o günler 🥲
umrumdadegil bengonca arada televizyonda tekrarı olunca bakıyordum baştan izlenebilir teşekkür ederim 😍
ibcmom umrumdadegil ya bizim diziler hep uzun ya, ben kısa seviyorum hemen yemek yerken falan izliyim bitsin 20-40 arası diye hep yabancıya gidiyo elim 😂 Avrupa yakasını da 2 yıldır evliyim yemek yaparken izleyerek anca bitirdim düsün öyle uzuuun😂😂
umrumdadegil brnaksyince yahşi cazibe bitirdim yeni bende hayat bilgisini de izledim çok güzellerdi 😍ekmek teknesine bakabilirim
umrumdadegil ibcmom 1 saatlik dizi ideal cidden neden diziler bu kadar uzadı anlamadım eskiden daha güzeldi tadındaydı 🥲
Minikmucizemmm26 umrumdadegil 7 numara kaç kez izledim bilmiyorum izledikçe açıp açıp izliyorum bir de yabancı damat onu da yeni bitirdim😂😂
umrumdadegil Minikmucizemmm26 7 numara bende hamileyken izleyip bitirdim 😂 yabancı damat izlemeye başlarım şimdi 😂