umrumdadegil Nursahergun mahallenin muhtarları hatılamadım hiç de iki aile hatırlıyorum izleyebilirim onu 7 numara yeni izledim sayılır 😂
iskhilal umrumdadegil en son babalar duyar ve çocuklar duymasın senaristleri aynı zaten izledikçe içim huzur doluyor 😊
umrumdadegil iskhilal çocuklar duymasın da izleyip bitirdim tüm sezonları 🥲😐 en son babalar duyarı da izlemek istiyorum aslında
umrumdadegil ibcmom 1 saatlik dizi ideal cidden neden diziler bu kadar uzadı anlamadım eskiden daha güzeldi tadındaydı 🥲
umrumdadegil Minikmucizemmm26 7 numara bende hamileyken izleyip bitirdim 😂 yabancı damat izlemeye başlarım şimdi 😂
umrumdadegil ZeynepDuru17 yaa adını Feriha koydum izlemek istiyorum aslında ama tam olarak nasıl içeriği vurdulu kırdılı şeyler mi var yoksa daha çok komik mi nasıl
Yogurtlupilav umrumdadegil 💫How i met your mother 💫Modern Family 💫Friends 💫Yalan Dünya 💫Big Bang Theory 💫Broklyn 99 Döne döne izler mutlu olurum 😄
umrumdadegil Yogurtlupilav ay pek yabancı dizi izlemedim izlemek de isterim 🤭 önce yabancı damat izleyeceğim sonra yabancıya geçiş yapabilirim 😂