umrumdadegil Önereceğiniz var mı kızlar yenilerden pek hoşlanmıyorum açıkçası eski diziler daha çok hoşuma gidiyor özellikle komedi ağırlıklı olursa sevinirim 🥰
Deleted33000 umrumdadegil kız kardesim Leyla ile Mecnun izliyor çok da seviyor dizi bitiyor yeniden ilk bolumden başlayıp izliyor ezberlemiş gibi resmen artık
crazyymom umrumdadegil ay yaprak dökümü üstüne başka dizi tanımam her yıl izlerim her izlediğimde farklı yorumlar katarım illaki gözden kaçırdığım şeyleri farkederim 😀
brnaksyince umrumdadegil ekmek teknesi ☺️ yahşi Cazibe ye çok gülerdim. Gençlik dizisi olarakta hayat bilgisi 🫠
Merve__26 Yaprak dökümü,aşk-ı memnu ve deniz yıldınızı. Her kış yaprak dökümünü bi tur bıkmadan izlerim 😂
umrumdadegil Merve__26 deniz yıldızı izlemedim ama yaprak dökümü ve aşkı memnu bende hiç bıkmadım televizyonda her verdiklerinde izliyorum 🤣
umrumdadegil bengonca arada televizyonda tekrarı olunca bakıyordum baştan izlenebilir teşekkür ederim 😍
ibcmom Avrupa yakası, young sheldon, friends, orange is the new black, how ı met your mother benim favorilerr
umrumdadegil brnaksyince yahşi cazibe bitirdim yeni bende hayat bilgisini de izledim çok güzellerdi 😍ekmek teknesine bakabilirim
[silindi] umrumdadegil young sheldon, the big bang theory, how ı met your mother. Türk olarak aşkı memnu, yaprak dökümü, ezel