galibagulcin aynn öyle benim Allahdan bişey olmazsa 15ocakta alırız dedi doktorum sağlıkla gelsinler miniklerimiz benim üçüncü gebeliğim ve sezeryan☺️
Kavuştaya Son Kaç Anneleerr?👼🏼🫠🥹
Poncikler ben de 15 ocağı görmek istiyorum kız kardeşimin doğum günü 🥲🥲 hepsi sağlıkla gelsin 🌸
Sedoapo bekledikcede belirti felan olmuyor 😄💃🏻💃🏻 insallah sağ salim doğsun bebisler 🤲🏻
servansmom son 10 yazıyor ama daha açılma sancı yok 🥺
Hanniballl kesinlikle ya bir umut kontrole gidiyom ne sancı çıkıyor ne açılma…
servansmom son 24 ama 3 cm açıklık ve ara ara sancı var baskı var
Tahamm yok birşey şimdilik
- Düzenlendi
servansmom
Son 6 gün 🤦♀️😍
servansmom bizim 45 ama erken doğum riskim den dolayı her an gelebilir bugün de olabilir yarın da onun için 6 doz ciğer geliştirici iğnesi oldum sağlıkla kucağıma almayı istiyorum sezeryan olacam biraz korkum var
Busra16 Benimde 2.kızım gelecek inşallah, kavuşmaya az kaldığı için oldukça heyecan ve mutluluk var. 😍 Sen nasıl hissediyorsun 😊
9903 sizin kaç hafta oldu salı randevum var bakalım açılmaya bakacak mı doktor 🤭
Hlybyrkk doğurursam yazıcam lütfen sende yaz😃
servansmom son 78 sezeryan olucağı için son 68 diyebilirim. Ama sanki 680gun gibi var geliyor günler geçmiyor ve son birkaç gündür nesen bilmiyorum ama hep erken doğumdan korkuyorum Allah vaktinde bebişlere kavuşmayı nasip etsin. 28+6haftalığım hiç takatim yok hafif bel ağrim da var acaba normal midir
servansmom bizim daha 198 günümüz var 🥹
servansmom son 18🥹❤️
Hanniballl 38+3 bugün gittim ma tık yok 😂
90:( daha cok var
Ayseliii64 benim de son üç gün pazartesi 40 bitiyor
@servansmom son 26 bakalım hayırlısıyla 🥹