• Gebelik
  • Kavuştaya Son Kaç Anneleerr?👼🏼🫠🥹

servansmom son 3 🙈 tabi kendi bilir ama bakalım beklemedeyiz🤍🤲🏻

sacmalamakizim kızım şuan 6 yaşında sayılır epey büyüdü tekrar başa sarmak biraz korkutuyor ama tatlı heyecanda var kız olacağı içinde çok memnunum aslında ilk günler zor geçiyor emmesi sarılığı vs inşallah tecrübenin verdiği rahatlıkla kolay geçer bu sefer 😌

Begumsen benimde son 16 belki daha erken de olabilir tabi, sizde bel ağrısı var mı acaba, duşa girip çıktım ama bel ağrım geçmiyor, yatınca daha da artıyor. Ve bebek hareketleri canımı çok yakıyor toplanıp duruyor, bide bikini bölgemde sol tarafa doğru bir haftadır bir ağrı var yürümekte çok zorlanıyorum

Son 6 hayırlısıyla🫠🫶

Hanniballl daha once bi sanci geliyodu devami gelicek diye heycanlaniyordum simdi o da yok onca sabirsizlik artik biraktim ya 😂😂

Sedoapo inşallah sağlıkla doğarlar bu gidisle bizim akıl gidecek doğdu doğacak doğmadı diye 😄🌸

Busra16 Amin inşallah sizin ilk kızınız büyükmüş biraz, 1. Sınıfa gidiyordur sanırım biraz zor olacak galiba sizin açınızdan. Ama bakımı açısından kolay olur diye düşünüyorum, ilk kızınız yardım eder iyi bakar bence. 😊

Son 10 ❤️ 24 Aralık da sezeryan olacağım