Songulsevk Anneyimmmben ben 29 yaşındayım bartınlıyım eşim erzincanlı istanbulda yaşıyoruz 3 numaramızı bekliyoruz😇
Zehrabas Bende 26 yaşındayım İstanbulluyum ama evlenince Sakarya’da yaşamaya başladım 13+4 haftalığız ilk bebeğimiz.
umutluanneadayi Anneyimmmben 24 yaşındayım Mersinde yaşıyorum yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum 🤣
Ysrysfikra Anneyimmmben Merhaba 25 yaşındayım yarışmaya adana’dan katılıyorum.şuan kızımla nöbetteyiz😃🌼
ipekduru_ Mervepol canım henüz sabit gittiğim bir doktor yok sadece gebeliğimi öğrenirken marsaya gitmiştim ikinci kontrol için şehir hastanesine gitmeyi düşünüyorum
Ysrysfikra Mervepol Merhaba ben doğum yaptım canım 43 gün oldu. 5 Ocak devlet hastenesin’de Perihan Göçer Ünal’a gidiyordum gerçekten çok güzel güler yüzlü ilgili doktordu şuan Güzelyalı da görev yapıyor.Gitmek isterseniz gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.🌼🌺
Ysrysfikra Zhra42 Araları ne kadar canım kaç yaşındalar çocukların.Benim de 3 çocuğum var hepsinin arası 2 yaş 2 aylık 5 yaşında kızım 3 yaşın da oğlum 43 günlük te kızım var
Mervepol Ysrysfikra evet bende o doktora gidiyordum çok sevdim ama bebeğim doktor sıkıntı gördü beni sehir hastanesine gonderdi biliyorum
startown Anneyimmmben merhaba ben 30yaşındayım 3yaşında kızım var 28haftalık 2.kızıma hamileyim.Aslen Hataylıyım ama istanbulda yaşıyoruz ❤️