Aysezey Anneyimmmben 29 yaşındayım bende. Elazığlıym mecburen Konya da yaşıyorum 2. Oğlum geliyor nasipse 🥰👀 heycanlıyım. Uyuyamıyorum 😬
Zhra42 Anneyimmmben Biraz cesaret biraz bilememek iste ama olsun ben sorun etmiyorum etmiyorum ya 3 bakan 4 bakar biraz zorlu bir kaç sene olacak ama olsun bakalım Rabbım sağlık versin inşallah
Ysrysfikra Zhra42 Araları ne kadar canım kaç yaşındalar çocukların.Benim de 3 çocuğum var hepsinin arası 2 yaş 2 aylık 5 yaşında kızım 3 yaşın da oğlum 43 günlük te kızım var
Gamzecebecii Anneyimmmben 27 yaşındayım 19 unda 28 gireceğim 😅😅doğuma büyüme İzmir ama eş durumundan Karstayım
Sinem0135 Anneyimmmben 27 yaşındayım . Adanalıyım ve eş durumumdan İzmir’den katılıyorum 😁 ilk gebeliğim
LaRenSu19 Anneyimmmben 26 yaşındayım, Aydınlıyım, Konya’da yaşıyorum. 🤭 Bu 3. Gebeliğim. 4 ay önce 17 haftalıkken kaybettim oğlumu. 5 yaşında bir kızım var. 8+6 hamileyim 🥰
bussraozturk Zhra-10 aa Balıkesir Edremit mi. Ben de aslen sivaslıyım ama Edremit’te doğdum büyüdüm. Evlenince Muğla’ya geldim☺️