Kızlar 1 aylık hamileyim ve sigara içiyorum zamanla normalden daha az içmeye çalışıyorum bişey olur mu sizde içen varmıydı oldumu sağlık problemi
Hamilelikte Sigara
Bende içiyorum 3 tane falan evet çok zararlı ama ne yapım birakamadim bir gün içmesem hemen çok sinirli ve agresif oluyorum ne yapacağım bilmiyorum bak mesela bugün hiç içmedim bu saate kadar ama sürekli aklımda evde de yok dışarı çıksam hemen alırım biliyorum kendimi tutmaya çalışıyorum
Bende gebelik öncesi içiyordum çok zor oldu ilk 3 ay hiç kullanmadım ama sonrasında uzun aralıklarla nadiren de olsa içtim en güzeli bırakmak bir anda kesip atın bence bebek için çok zararlı çünkü
SweetBaby_ 1 buçuk aylık tı hamileliği öğrendim zaten 1 hafta kadar içtim azalta azalta tamamen bıraktım 11 haftalığım şuan bebeğiniz için başarırsınız bırakırsınız inanıyorum onların sağlığı daha önemli ❤️
SweetBaby_ daha 2 3 gün önce burada post açıldı anne sigara içtiği için bebeğe giden damarlardan biri tıkanmış bebeğin gelişimi geri kalıyormuş. Yapmayın lütfen bunun 1 ide zararlı 10 uda . Keyfinizi değil bebeğinizin sağlığını düşünseniz o an bırakırsınız. Burada böyle post açmanızın sebebi içen başkalarının olduğunu görüp vicdan rahatlatmanız gözünüzü açın artık….
Ben 6. Haftada sigaradan tiksindim şuan 12 haftalık kokusuna bile tahammülüm yok sigara kokan insana bile
SweetBaby_ bırakabilirsiniz ilk oğlum da ben de içtim düşük kilolu ve gelişim geriliği oldu alerjik oldu ikinciye gebeyim 3 aylıkken öğrendim içiyordum anında bıraktım
SweetBaby_ sana burda bir şey olmaz iç diyen olur ama ya sende olursa riske atma bırakmaya bak
SweetBaby_ ben anlamıyorum Burda kadin icen var mı bi sorun oldu mu diye tecrübeli biri varsa diye yazıyor, sigara postu ne zaman açılsa hazırda ⅗ kişi var bekleyen hemen canım çok zararlı yok hamile olmadan önce 5 paket içerdim bir günde bıraktım yok bir an önce bırak falan fenalik geldi , iyi ki söylüyorsunuz zararlı diye yoksa biz nerden ogrenecegiz sigaranın zararlarını fenalik geldi bunlardan
Üstte de yazmış biri sigara kokan insana bile tahammülüm yok diye ne alaka ?? 🤣🤣🤣🤣🤣
Hanımlar karabaş otu var onu içince sigara içemiyorsun tiksindiriyor saracoğlundan bu kür youtbede bulabilirsiniz gebeliğe bir zararı olmazsa bunu tüketebilirsiniz🥰
Katılıyorum👍🏻
Yenianne6161
Zeynepkab
Alıp denicem teşekkürler
Mrvsmt2502
Tabiki bizde biliyoruz zararlı olduğunu ama bi anda pat diye bırakılmıyor malesef sigara içmeyen birisi hiç anlamaz ztn
Azraa33
İnşallah bende inanıyorum zaten normalde içtiğimden daha da az içiyorum ❤️
beyzatrl
Denedim 1 gün boyunca hiç içmiyim dedim ama yapamadım :(
bende 6 haftalığım azaltmaya çalışıyorum inşallah bırakırım 🥹
Yolcu_26
Bendede öyle ama inşallah nefsimize hakim olup azalta azalta bırakıcaz❤️🙏🏻
Emooss06
İnşallah 🙏🏻🫶🏻
SweetBaby_ Ben her iki hamileliğimde kalp atisini duyana kadar icip hemen azaltmadan biraktım suan 9 haftalik tekrar hamileyim ve bunda da hemen bıraktım darisi sanaa insallh canim 😊