SweetBaby_ 1 buçuk aylık tı hamileliği öğrendim zaten 1 hafta kadar içtim azalta azalta tamamen bıraktım 11 haftalığım şuan bebeğiniz için başarırsınız bırakırsınız inanıyorum onların sağlığı daha önemli ❤️

SweetBaby_ daha 2 3 gün önce burada post açıldı anne sigara içtiği için bebeğe giden damarlardan biri tıkanmış bebeğin gelişimi geri kalıyormuş. Yapmayın lütfen bunun 1 ide zararlı 10 uda . Keyfinizi değil bebeğinizin sağlığını düşünseniz o an bırakırsınız. Burada böyle post açmanızın sebebi içen başkalarının olduğunu görüp vicdan rahatlatmanız gözünüzü açın artık….

SweetBaby_ bırakabilirsiniz ilk oğlum da ben de içtim düşük kilolu ve gelişim geriliği oldu alerjik oldu ikinciye gebeyim 3 aylıkken öğrendim içiyordum anında bıraktım

SweetBaby_ ben anlamıyorum Burda kadin icen var mı bi sorun oldu mu diye tecrübeli biri varsa diye yazıyor, sigara postu ne zaman açılsa hazırda ⅗ kişi var bekleyen hemen canım çok zararlı yok hamile olmadan önce 5 paket içerdim bir günde bıraktım yok bir an önce bırak falan fenalik geldi , iyi ki söylüyorsunuz zararlı diye yoksa biz nerden ogrenecegiz sigaranın zararlarını fenalik geldi bunlardan

Üstte de yazmış biri sigara kokan insana bile tahammülüm yok diye ne alaka ?? 🤣🤣🤣🤣🤣

Hanımlar karabaş otu var onu içince sigara içemiyorsun tiksindiriyor saracoğlundan bu kür youtbede bulabilirsiniz gebeliğe bir zararı olmazsa bunu tüketebilirsiniz🥰

Azraa33
            İnşallah bende inanıyorum zaten normalde içtiğimden daha da az içiyorum ❤️

bende 6 haftalığım azaltmaya çalışıyorum inşallah bırakırım 🥹

Yolcu_26
              Bendede öyle ama inşallah nefsimize hakim olup azalta azalta bırakıcaz❤️🙏🏻

SweetBaby_ Ben her iki hamileliğimde kalp atisini duyana kadar icip hemen azaltmadan biraktım suan 9 haftalik tekrar hamileyim ve bunda da hemen bıraktım darisi sanaa insallh canim 😊

SweetBaby_ canım orasını Allah tam başkası bilemez tanıdıgım var içti bişey olmadı başka tanıdığım var içti bebeğe ve kendisine çok zararı oldu. Tiksinmeye başladığın an azalt zaten soğucaksın önemli olan o dönemde bırakmak yada çok çok aza indirmek unutma herşey sende bitiyor

Yenianne6161 bebek doğdugunda sarılık geçirdi ve bir kulağında işitme problemi var erken doğum oldu doktor erken doğum demiş kadındada sezaryen olmuş anestezi erken uyanmasına sebep olmuş tam bayılmamış erkem ayılmış doktoru öyle söylemiş benim bildiğim bu ama hayırlısını Allah bilir seni korkutmak istemem tiksinme döneminde bırabılırsenız yada azaltsanız harika olur gerisi allah ne derse o olur