Eliffyamann sacmalamakizim sen ssvd denemek istemedin mi canım, benimde dogum zamani oğlum 3 yas 5 ay olacak bende denemek istiyorum
sacmalamakizim Eliffyamann Bilmiyorum hiç bir doktor bana söylemedi de önermedi de, benim kalbim de hafif sorun var zaten yine de olabilirmiyim bilmiyorum, bir de gözüm miyop gözlük takıyorum, gözlük kullananlara pek önerilmiyor diye biliyorum. 🥹
04052016mh Kumsal28 kilosu iyi olsada ciğer gelişimi açışından erken yapmıyorlar bence yada bana öyle denk geldi hemde bende ilk 2 de erken doğum riskim vardı ciğer geliştirici iğne yapılmıştım 33.haftada ona rağmen ikinci de doktorum 38 i bekleyelim demişti
Bbuusra Kumsal28 Şu an 30+5’im 2 gündür ameliyat yerim çok acıyor. Sol tarafı sızlıyor. Onun dışında çok şükür bir sıkıntım olmadı.
04052016mh Bbuusra sezaryen yerim acıdı, aşağı çok baskı yapıyordu birde bebeğim vardı daha 15 aylık daha tam algılayamıyordu koşup üstüme atlıyordu kucak istiyordu annemin yanındaydım ona rağmen çok zorlanmıştım 38 i zor bekledim doktor da kilosu falan iyiydi ciğer geliştirici vurulmuştum yine de bekletti 36 da falan almadı
Bbuusra 04052016mh Benim de 2 gündür baya acıyor kızım 12 aylık olacak. İnanılmaz bir acı sertleşme var ameliyat yerimde. Doktor bir şey olmazsa 39’da dedi bakalım ne olacak.
04052016mh Bbuusra hımm ilk zamanlar bana da 39 a kadar bekleyelim demişti ama ben dayanmıyorum 38 de alalım gelişimi iyi iğne de yapıldım falan demiştim diye tmm demişti
Frkubra Kumsal28 aralarında 20 ay var yanlış hatırlamıyorsam 38+5 gunluktu ikinci sezeryeni oldugumda şuan üçüncüyü olacam 38+4 günlükken olacam ama ben yurt dışındayım burda ne kadar kalırsa o kadar iyi diyorlar Türkiye’de genelde 37 haftada sezeryen yapıyorlar yani benim cevremdekiker hep ,37 de sezeryen oldu
meteninannesi_34 12 sene önce sezeryanla doğum yaptım hatırlamıyorum kaç haftalık olduğunu ikinciye hamileyim sezerysn olur muhtemelen buda 38 de alırlar belki belli olmaz yinede
Kumsal28 meteninannesi_34 yaa arası baya çokmuş walla maşallah size ssvd olmaz mı yada istemez misiniz
Pnar_2016 Merhablar ilk doğumumu 2016 yılında sezeryan ile 40+1 de yaptım. İkinci doğumum için doktorum 38+2 perşembe günü için gün verdi inşallah perşembe günü kavuşacağım miniğime
Cihangir09 Bbuusra 2. gebelikte nerdeyse hiç sıkıntı yaşamadım ama 4.5 sene sonra 3. Gebeligimi yaşıyorum bunda son ayim çok zor geçti bebek hep dikiş yerime doğru hareket ettii galiba bebeğin pozisyonundan da kaynaklanıyor
Bbuusra Cihangir09 Kolay gelsin. Bende galiba kendimi çok yorunca dikiş yerim acıyor. Dinlenince geçti. Ama yinede bir gerilme var.
Cihangir09 Bbuusra araları kısa olduğu için çok normal malesef 🥲 bol bol istirahat gerekiyor ama evde bir bebe daha varken tabiki çok zor Allah yardımcınız olsun ❤️