Kumsal28 meteninannesi_34 yaa arası baya çokmuş walla maşallah size ssvd olmaz mı yada istemez misiniz
myangelson Kumsal28 ilk bebeğim 27. Hafta erken doğum serklajliydim enfeksiyondan dolayı erken doğum yaptım bebeğimi kaybettim. 2 sene yasaktı hamilelik tam 2 sene sonra hamile kaldım sanırım 37-38 gibi alınır diye düşünüyorum Mart başlarında
Cihangir09 Bbuusra araları kısa olduğu için çok normal malesef 🥲 bol bol istirahat gerekiyor ama evde bir bebe daha varken tabiki çok zor Allah yardımcınız olsun ❤️
Bbuusra Cihangir09 Kesinlikle öyle tek olsam ama hızlı geçti. İlk gebeliğimde yalnız olunca zaman geçmedi. Amin hepimizin 💖
Kdr1963 İlk sezeryanjm 39+2 de oldu , Şimdi 37+3 deyim Aralarında 6 yıl olcak doktorum 39 da alacağız dedi Allah izin verirse
Elif578 sacmalamakizim kendim istemedim riskleri biliyordum gerek duymuyorum artık alıştım sezaryene adapteyim devlete gittiğin için onlarda göze almıyor
Kumsal28 Bbuusra amin cnm amin rabbim kimsenin kucaginida boş bırakmasın inşallah 🤲🌸 burda çok görüyoruz çocuk isteyenleri rabbim onları da görsün inşallah 🤗
Bbuusra Kumsal28 Evet evet kesinlikle bu bizim istememizle olan bir şey değil zaten onu idrak etmek lazım. Tamam olsun diye yapıyoruz ama Allah istediği için oluyor yoksa biz kim yani. İşin bu boyutu da var. Burda bende çok görüyorum. Şükürler olsun Rabbim onlara da nasip etsin.
Gamzeli_03 Kumsal28 39 da aldı ilk doğum da 40+4 de olmuştu doktorlar planlı sezeryan ise 39,da alıyor bebek kanala iner sıkıntı olur diye kanala inerse iç dikişler sıkıntıya girer ssvd yaptıran doktorlar da var ama riski var tabi