sacmalamakizim Kumsal28 İlk kızım 3 yaş 4 aylık 2.bebeğim 12 gün sonra gelecek aramıza, doktorum 39+1’e gün verdi, tabii bu bebeğin durumuna göre de değişiyor, kilosuna göre değişiyor mesela, kimi bebekte acele ediyor sezaryen gününden önce gelmek istiyor. 😂
Eliffyamann sacmalamakizim sen ssvd denemek istemedin mi canım, benimde dogum zamani oğlum 3 yas 5 ay olacak bende denemek istiyorum
sacmalamakizim Elif578 Merhaba merak ettiğim için sormak istedim de, ssvd siz mi istemediniz yoksa doktorlar mı uygun görmedi?
Elif578 sacmalamakizim kendim istemedim riskleri biliyordum gerek duymuyorum artık alıştım sezaryene adapteyim devlete gittiğin için onlarda göze almıyor
ikibaloglanannesi Ya 37 sonu ya 38 başlarında olacağım. Oğlum da 37′de doğmuştu. İki sezeryan aram 26 ay olacak💙💗
Aysun-52 Kumsal28 ilk bebeğimle arasında 4 sene 2 ay var.. ilki de sezeryan ikincisi de. Doktorum 39. Haftada almak istedi tam. Bende 38+2 olsun diyorum özel tarih nedeniyle. Bakalım cumartesi belli olacak 🥰
Ftmnr_35 defnevedoruk 12+6 dayım. Bizimde 2 sene 3 ay olacak Allahın izniyle. Siz kaç haftalık hamilesiniz
defnevedoruk Ftmnr_35 bende 11+0. herhalde ilk bebeklerimizinde arası yakın 23 mart 2023 doğumlu kızım sizinkinin ne zaman☺️
Kumsal28 sacmalamakizim sağlıkla gelsin cnm benimde iki kızım olucak Allah’ın izniyle tabi doktor yanilmamisssa😁
Gulcem Kumsal28 İlk gebeliğimde sancım olduğundan 37. Haftada sezaryen oldum. Bu doğumumda kızım neredeyse 6 yaşında olacak. Geçen gün doktorumla konuştuk 39. Haftada alırım dedi.
Busrakeyvan İlk gebeliğim de gelişim geriliği yüzünden 36da alındım oğlumla kızım arasında 6 yaş var şuan doktorum normal doğum haftasından bir hafta önce alırız dedi oda 20 Ocak da 38 haftalık olucak korku dolu kızım erken gelmezse tabi
04052016mh Bbuusra sezaryen yerim acıdı, aşağı çok baskı yapıyordu birde bebeğim vardı daha 15 aylık daha tam algılayamıyordu koşup üstüme atlıyordu kucak istiyordu annemin yanındaydım ona rağmen çok zorlanmıştım 38 i zor bekledim doktor da kilosu falan iyiydi ciğer geliştirici vurulmuştum yine de bekletti 36 da falan almadı
Bbuusra Cihangir09 2.Gebelikte sezeryan yeriniz acıdı mı son aylarda ? Benim de aram 13 ay olacak. Ocak sonu doğum var. Bu ara sezeryan yerim acımaya sertleşmeye başladı. Korkuyorum
Cihangir09 Bbuusra 2. gebelikte nerdeyse hiç sıkıntı yaşamadım ama 4.5 sene sonra 3. Gebeligimi yaşıyorum bunda son ayim çok zor geçti bebek hep dikiş yerime doğru hareket ettii galiba bebeğin pozisyonundan da kaynaklanıyor
iremarsln37 Kumsal28 3sene 9 ay oluyor benim arası. İlki erken doğumdu 33+5 te doğdu oğlum. Şuan Dr 39 diyor bakacağız :) 34+3 günlük şuanda kızım
2bebekanne Kumsal28 dün gün aldık çok şükür Allah’ın izniyle 24 aralıkta kavuşuyorum kızıma ❤️ şuan 36+5 haftalığım 38+2 ye gün verdi