Seymalar Ervazengin01 36+2 son 26 gösteriyor ama 18-19 gün kaldı gibi sezaryen olduğu için 🫠 ve birde başıma geleceklerden haberdar olduğum için bende de korku var ve geride bırakıp gideceğin bir evlat olduğu için de çok zor geliyor kimseye belli etmemeye çalışıyorsun ama zor 🥹 Allah herkese yardım etsin kolay doğumlar nasip etsin 🫶🏻
Ervazengin01 Seymalar evet ya bı de ikinci çocuk da öyle birşey var geride bırakmak amin inşallah hepimizin yardımcısı olsun Rabbim sağlıkla kavusalim yavrularımıza 🤲🏻🌸
Htcc5454 Ervazengin01 36+5 ara ara sancı vuruyo ve 3 cm açıklık var dediler kadın doğum acile gittiğimde bu gün de belimde ağrı var hafif biran önce doğsa artık sabırsızlıkla bekliyorum uygulamaya göre 23 gün var 🤲🏻💙🥰
Lanetkari Ervazengin01 kızlar ben de ikiz gebeyim bilginiz var mı dünden beri kasıklarım da ara ara ağrı oluyor normal midir 30 Haftalığım
Ervazengin01 Lanetkari adet sancısı gibi ara ara vurup geçiyorsa normaldir. Benimde öyle hafif vurup geçiyor. 36+1 haftadayım bende
Lanetkari Ervazengin01 evet benim de öyle adet olacakmışım gibi ara ara gelip gidiyor Korktum ya çok şiddetlenirse Doktorumu arayacağım Ne zaman korkmalıyım😞
Ervazengin01 Lanetkari yavaş yavaş kendini hazırlıyor rahim o yüzden oluyor. Normal korkmayın ama şiddetlenirse doktora söyleyin. Hafifse birşey olmuyor hemen geçiyor 🌸😊
Lanetkari Ervazengin01 dün akşamdan beri agrı gelip gidiyor ama düzenli değil bilmiyorum korkmalıyımki
Ervazengin01 Gamzeeadnx gelmiş gününüz. Allah’ım kolaylık versin sağlıklı sıhhatli kavuştursun inşallah canım 🌸🤲🏻
elifbas Benim de 34+4 bebek 4 hafta onde gidiyormus gelişim olarak bende çok korkuyorum umarım sağlıklı bı şekilde alırız kucağımıza
Ervazengin01 elifbas Amin inşallah bana da başı önde gidiyor demişti. Bakalım çatı muayenesi de ne olacak inşallah normal doğum olur ya🥲🤲🏻
Ervazengin01 Lanetkari bence korkulacak bişey yok gibi geldi ama içiniz rahat edecekse doktora sorun 🌸
guneseva uygulama son 10 ancak doktorum bu gece baslayabilir dogum dedi. 38+4 olduk bekliyoruz bakalim henuz sancim vs yok :)
YesimAykut guneseva canım sancın var mı, benim akşamdan beri var uyku uyuyayım dedim uyandırıyor şimdi de, çok şiddetli değil ama belimden vuruyor semsert oluyor karnım rahatsız edici bi ağrı acaba doğum ağrısı mı
Nuriskolosko Turunculu Önce kendimi hazırlamam lazım 😂😂 hazırlayana kadar doğurmazsam inşaAllah ben de yaparım bu masajı 🤭🙄🤪
busravrc Civcivimmbenim 36+3 bende cok yapmıyorum daha doğrusu yapamıyorum doğurcam korkusuyla sürekli evi temizliyorum spora vakit olmuyorum yorgun oluyorum 5-10 dk yapıyorum bırakıyorum🤣
busravrc Ervazengin01 benimde cok acıyordu spor vs yapınca iyi geliyor ama rahatlatıcı spor esnetme gibi oturarak olanlar pilates topunda zıplama hafif hafif
Ervazengin01 busravrc evet doğru esneme hareketleri önemli doğum içinde düzenli yapsam alisilirda onu yapamıyorum 🥲🫣
Bercestee ikibebeliannis benim de 47 gün kaldı. Çocuklardan kalma eşyalar var ama bir takım alayım diyorum hala almadım. Sadece beşik yoktu onu sipariş ettim. Ben de eriniyorum
ikibebeliannis Bercestee al benden de o kadar benim ikisinde kız Bu erkek onlardan kalan eşya da yok zaten bir daha çocuk istemiyoruz diyip hepsini dağıtmıştım 😂yanlışlıkla hamile kaldım