ikibebeliannis Bercestee al benden de o kadar benim ikisinde kız Bu erkek onlardan kalan eşya da yok zaten bir daha çocuk istemiyoruz diyip hepsini dağıtmıştım 😂yanlışlıkla hamile kaldım
Bercestee ikibebeliannis ben hatıra diye sakladıklarımı giydireceğim mecbur ben de istemiyordum😅😅 beşiği bile attım o derece. Biri kız biri erkek diye yeter demiştim. Park yatak aldım başkasına veririm kullandıktan sonra diye🙈🙈
Mn1 Turunculu 38+3 oldum benimde aynı bakalım nasıl olacak,bebeğin kilosu 3500 oldu sezeryana dönsün istemiyorum doğsun istiyorum 😀
Mn1 Turunculu bende bende heyecanla uyuyorum uyanıyorum ama benim hiç ağrım sızım yok çok nadir geliyor gidiyor sanırım yorulduğum zaman
YesimAykut guneseva canım sancın var mı, benim akşamdan beri var uyku uyuyayım dedim uyandırıyor şimdi de, çok şiddetli değil ama belimden vuruyor semsert oluyor karnım rahatsız edici bi ağrı acaba doğum ağrısı mı
guneseva YesimAykut YesimAykut sancim yok bence, karinda sertlesme oluyor surekli. arada bir de kasigima agri giriyor ama asiri duzensiz. bir turlu gelmiyor dogum sancim :( ne durumdasin devam ediyor mu sancilar?
Tahamm Bnmde uygulamada 1 gün gösteriyor ama hala karnım aşağı inmedi hafif ağrılarım var umarım sezeryana kalmaz
Ervazengin01 Gamzeeadnx gelmiş gününüz. Allah’ım kolaylık versin sağlıklı sıhhatli kavuştursun inşallah canım 🌸🤲🏻
Ervazengin01 elifbas Amin inşallah bana da başı önde gidiyor demişti. Bakalım çatı muayenesi de ne olacak inşallah normal doğum olur ya🥲🤲🏻
Ervazengin01 Lanetkari bence korkulacak bişey yok gibi geldi ama içiniz rahat edecekse doktora sorun 🌸
Ervazengin01 busravrc evet doğru esneme hareketleri önemli doğum içinde düzenli yapsam alisilirda onu yapamıyorum 🥲🫣
zeynepramo Ervazengin01 38+4 üm normal doğum bekliyorum Allah’ın izniyle uygulama son 10 gün diyor 🥺🤧
Ervazengin01 zeynepramo oyyy her an gelebilir artık sizin hayırlısı ile sağlıkla gelsin bebeğiniz normal doğum bende istiyorum ama bakalım ne olacak şimdilik yolunda herşey 🥲❤️🤲🏻🌸