Kadoo Aeell Ocak 4 gösteriyor doğumu benim ama bir hafta önden gidiyor doktordada bilemiyoruz şu an ne zaman gelecek.Sizin belli mi tarih ? Sezeryan olanlara veriliyor tarih diye biliyorum normal doğum ne zaman gelirse artık.40 a kadar gelmezse devlet hastanesindeki doktorum suni sancı ile alırız dedi.
fairytale_ Ervazengin01 uygulamaya gore son 20 tabi erkenden gelicek son 1 hafta 🥲cok heyecanli ve korku doluyumm ilk gebeligim
sacmalamakizim Ervazengin01 Doğuma bugünden sonra son 11 gün kaldı, heyecan, korku, stres hepsi bir arada 2. Doğum olacağı için, başıma ne geleceğini biliyorum. 🥹
Ervazengin01 sacmalamakizim bilginiz var en azından öyle düşünün ilk olacaklar ne yasicani da bilmiyor. Mesela ben nolcak normal mi sezeryan mi nasıl olacak ne yapmalıyım bilmiyorum 🥲
Sumbek 36+2 ama 2 cm açılmam olduğunu farkettiler daha erken gelebilir istirahat verildi bari 38i tamamlayalım diye
1anneeeeee Sumbek merhabalar açılma ultrason dan belli oluyormu yoksa illa Altan muayeneylemi söylüyorlar?
b-bg Tubagur bende istiyorum bebişim kilosu falan gayet iyi 36+4 üm 37 38 de doğsun istiyorum doktorla 38e anlaştık bir aksilik olmazsa inşallah suni başlatıcak
Ervazengin01 minimonun-annesi Amin inşallah cümlemize ay ilk olunca nolcani bilmiyorsun indan bu korkular bide normal mi sezeryan mi bekki değil fln🤲🏻🫣
iremarsln37 Ervazengin01 benimde 39 gösteriyor fakat sezeryan olacağım için 30 🥺 korku var iki çocukla nasıl olacak diye. Birde evde oğlumu bırakıp gitmek çok zor olacak ilk defa ayrı kalacağız….
Ervazengin01 iremarsln37 Allah kolaylık versin canım evet geride çocuk varsa düşünmeden edemiyor insan ama sen bebeğine ve kendine odaklanmaya çalış sağlıkla kucağına al inşallah 🤲🏻🌸
Ervazengin01 BaharCihangirr bana demedi ama kafası bı hafta önden gidiyor çatı muayenesine göre belki olur demişti normal mi sezeryan ni gibi
ikibebeliannis Ervazengin01 valla öyle oluyormuş 😂😂asıl önemli olanlar tamam yatak bebek arabası gibi Elbise kaçmıyor ya mağazada duruyor kafasındayım😂😂3-4 takım alıp doğduktan sonra yapacağım ihtiyaca göre Birde gerçekten çok hızlı büyüyorlar O yenidoğan takımları falan en fazla bi kaç hafta giyiliyor Benim ki iri bebek sanırım biraz Ondan da kararsızım
Ervazengin01 Kadoo nasıl geçti çatı muayenesi acıdı mi cik yada eve gelince lekelenme oldu mu kaç dk sürdü. Bende haftaya olacağım da çekiniyorum 🥲
Tubagur Ervazengin01 çatı muayenesi anlatıldığı gibi korkunc değildi bence iki kez oldum gayet dayanılabilecek bi acı on saniye falan sürüyor zaten
Kadoo Ervazengin01 Gayet iyi geçti acımadı hiç kendinizi serbest bırakın sonrasında da lekelenme vs de olmadı.
Kadoo Ervazengin01 Bu arada benim de ilk gebelik ama soğukkanlı ve sakin olmak gerekiyor onu anladım.
fairytale_ Ervazengin01 evet oldumm dün o kadar insan can yakıyor agriyor dedi ama hic agri sızı olmadı sanirim doktorun elinin hafifliginden