Ervazengin01 iremarsln37 Allah kolaylık versin canım evet geride çocuk varsa düşünmeden edemiyor insan ama sen bebeğine ve kendine odaklanmaya çalış sağlıkla kucağına al inşallah 🤲🏻🌸
Gizem-1009 Ervazengin01 38 günüm kaldı korku heyecan hepsi bir arada nasıl olacak nasıl doğuracam ya ölürsem doğumda bunlar aklıma geliyor inşAllah hepimiz sağ sğlim alırız kucağımıza minikleri 🩷
Ervazengin01 Gizem-1009 ayyy bende bende ya bana bişi olursa ya goremezsem çocuğumu ya ona bişi olursa sürekli düşünüyorum panik stres oluyorum. Aminnnn inşallah biz sağlıklı brbrgimiz sağlıklı kavusalim İnşallah 🥲😢🌸🤲🏻
Ervazengin01 Sena_bs Allah yardımcın olsun seni anlıyorum aynı durumdayım gün geldikçe psikolojik olarak etkileniyorum.😢🤲🏻
acemianneyim Son 36, ilk hamilelik olduğu için ne hissedeceğimi bilemiyorum her şey var biraz korku biraz heyecan🥹 Allah hepimizin yardımcısı olsun❤️
Ervazengin01 acemianneyim Amin inşallah bende ilk ve çok korkuyorum. Allah’ım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 😢🥲🤲🏻🌸
ikibebeliannis Ervazengin01 valla öyle oluyormuş 😂😂asıl önemli olanlar tamam yatak bebek arabası gibi Elbise kaçmıyor ya mağazada duruyor kafasındayım😂😂3-4 takım alıp doğduktan sonra yapacağım ihtiyaca göre Birde gerçekten çok hızlı büyüyorlar O yenidoğan takımları falan en fazla bi kaç hafta giyiliyor Benim ki iri bebek sanırım biraz Ondan da kararsızım
Ervazengin01 ikibebeliannis ay brnum ilk ya gittim yenidoğan 4 takım aldım çok mu acaba değiştire degistire giyer dedim kimisi çok dedi ne bilim🫣😄
Ervazengin01 Elfnr_ bana da tam tersi çabuk yaklaşıyor gibi geliyor hatta gelmesin diyorum korktuğundan😄🥲
Kadoo Aeell inşallah ya benim de dileğim o yönde.Pilates topu ile egzersiz yapıyorum,hurma yiyorum ahududu çayı diyorlar bir de sizde yapın rahatça doğuralim inşallah 🤲😀
busravrc 36+3 egzersizlere başladım 37den sonra gidicem çatı muaynesi için ilk gebeliğim biraz gerginim,inşallah hepimizin kolay geçer😌
Ervazengin01 busravrc hangi egzersizler yapıyorsunuz. Bende haftaya 36+6 da gidecem büyük ihtimalle çatı muayenesi olacak ondan da korkuyorum ya🥲
Tubagur Ervazengin01 çatı muayenesi anlatıldığı gibi korkunc değildi bence iki kez oldum gayet dayanılabilecek bi acı on saniye falan sürüyor zaten
b-bg Tubagur 37 de çatı muanesi olucak heniz hiç bakmadı bende isterim ama 40lara kadar bekleyemeyiz dedi doktor
Mn1 Turunculu 38+3 oldum benimde aynı bakalım nasıl olacak,bebeğin kilosu 3500 oldu sezeryana dönsün istemiyorum doğsun istiyorum 😀