• Gebelik
  • Göbek büyüdükçe acır mı

16 haftalık olduk göbek deligimin altında artık şişkinlik var karnım çıkmaya başladı ama dokununca vs acıyor gibi ağrıyor sanki normal mi

Minyonannecik aslında ağrımaması lazım bi Dr sor canım korkulacak bişey olduğunu sanmıyorum ama dokununca ağrımaması lazım

Minyonannecik o haftalarda ağrı falan olmuyordu ya . Benim 30’dan sonra ağrımaya başladı . Doktorunuza sorun en iyisi

Tazegelin12 benimde pazartesi günü sorucam bi bakalım kasık ağrısı gibi ama dokununca baskı gibi oluyo

Ervaidil yaa ayağı orayı gerdiriyor mu acaba dokununca keseyi hissediyorum o sertlik var artık yani

Minyonannecik normal canım bendeno haftalarda öyleydi göbek deliğimin hafif üstü el demiyodu çok kötü ağrıyodu kramp gibi ağrıyodu 25 26 ya kadarda arada ağrım tekrarlıyosu hele birde kımıldadığında ruhum çekiliyodu doktor normal olduğunu söyledi şuan 35 haftalığım çok şükür geçti

Minyonannecik aminn inşallah çok zor ya beklemek bu ayın sonu doğum Allah izin verirse inşallah geçmiyo zaman durmuş resmen