Minyonannecik 15 haftalığım bsnımde öyle pazartesi randevum var bende soracağım 3. Gebeliğim diğer ikisinde böyle degıldi
Göbek büyüdükçe acır mı
Minyonannecik aslında ağrımaması lazım bi Dr sor canım korkulacak bişey olduğunu sanmıyorum ama dokununca ağrımaması lazım
Minyonannecik o haftalarda ağrı falan olmuyordu ya . Benim 30’dan sonra ağrımaya başladı . Doktorunuza sorun en iyisi
Minyonannecik
Benim ikinci gebeliğim. İlkinde de acımıştı. Şu an 16 haftalık ve yine acıyor. Normal bir durum. 🌹
Tazegelin12 benimde pazartesi günü sorucam bi bakalım kasık ağrısı gibi ama dokununca baskı gibi oluyo
sedanur_bpr0 ya teşekkür ederim rahim büyüdüğü için mi böyle oluyor en başından beri kasık ağrılarım oluyor normal diyor doktor
Ervaidil yaa ayağı orayı gerdiriyor mu acaba dokununca keseyi hissediyorum o sertlik var artık yani
Minyonannecik normal canım bendeno haftalarda öyleydi göbek deliğimin hafif üstü el demiyodu çok kötü ağrıyodu kramp gibi ağrıyodu 25 26 ya kadarda arada ağrım tekrarlıyosu hele birde kımıldadığında ruhum çekiliyodu doktor normal olduğunu söyledi şuan 35 haftalığım çok şükür geçti
Esinnur63 sağlıkla gelsin inşallah bende görürüm o haftaları 😇
Minyonannecik aminn inşallah çok zor ya beklemek bu ayın sonu doğum Allah izin verirse inşallah geçmiyo zaman durmuş resmen
Minyonannecik
Çok şiddetli olmadığı sürece tamamen normal.😊
sedanur_bpr0 çok şükür 😇