minikkizim__ 39+1 den selamlar 👋🏻 36.haftadan beri asla uyuyamıyorum sanırım kızçeminde pek gelmeye niyeti yok 🥲
Gamze_gamze minikkizim__ ya niye uyku kaçar ki onu anlamam hangi hormon tetikliyor acaba? Başlarda deli gibi uyuyorduk ne güzel yatsıyı kılınca uyku basardı 😂
DryStr @Gamze_gamze benim planlı sezaryen olucak benim kesi yerimde incelme var erken alacak 37. Haftada
Gamze_gamze Hayalimilay bende bende öyle 🫶🏻😬 biraz da doğumdan sonra herşeyin iyi olacağına inandırabilirsem kendimi herşey çok daha güzel olacak. Kafam hep evham dolu
Hayalimilay Gamze_gamze O evham sanırım hepimizde var ya ben de öyleyim😐 İnşallah en yakın zamanda sağlıkla ve çok kolaylıkla yaparız doğumlarımızı🤲🏻
deryaabdullah 37+4 ilk gebeliğim hareketlerinden ve vajinaya baskısından uyuyamıyorum 3 haftadır uykusuzum 😅🤰🏻
Zeynep4141 alyawong00 canım o bende 24 25 haftalıkken oldu ama doktorum magnezyum verdi ve geçti. Magnezyumdan kaynaklı oluyormuş kullandın mı acaba
alyawong00 Zeynep4141 hamilelikten önce de olan bir şeydi bu bende ama kalça ağrısı için magnezyum istemiştim doktorumdan magnezyum eksikliğin yok diye vermemişti
Zeynep4141 alyawong00 doğrudur yoktur ama benimde yoktu. Yanş hamilelikte çoğalan bişe bide kramplar ağrılar ondan 2 hamileliğimde de kullandım ben aslında ama tabi doktorlar daha iyisini bilir diyelim♥️