Yasko-y Ay kızlar bende gece asla uyuyamıyorum gündüz olunca da kafamı kaldıramıyorum uykudan sürekli bi uyku halindeyim 🫠
Zeynep4141 alyawong00 doğrudur yoktur ama benimde yoktu. Yanş hamilelikte çoğalan bişe bide kramplar ağrılar ondan 2 hamileliğimde de kullandım ben aslında ama tabi doktorlar daha iyisini bilir diyelim♥️
Alya-veanne DryStr bende 38+3 üm zaten 25. Haftadan beridir sabahları sabah ediyorum resmen hayat kalmadı tüm işler bana batıyor yaparken çile çekiyorum. 😂
Alya-veanne alyawong00 bende 37. Haftada doktoru. Magnezyumu bıraktırdı artık . Ama bırakır bırakma bendede başladı bacak krampları hemen . Hani huzursuz bacak sendromu neden bitmiyor anlamadım 😂 önceden bide günde 2 magosit magnezyum içerdim .
DryStr @Alya-veanne 32+4 ‘ten bildiriyorum vaziyet gittikçe zorluyor 🤣 son bi iki gündür acayip baskı uyguluyor yürüyemiyorum yaa işleri yaparken can çekişiyorum resmen 37. Haftaya kadar idare etmem lazım inşallah zamanında gelir🤲🏻😂
Dolunay_dolunay Feyzanurguc Feyza hanım geçmiş olsun sağlıcakla bebişinizi kucağınıza almışsınızdır inşallah, bebişiniz ne oldu çok merak ettim 🥹