AnayimBenAna_ [silindi] dün geceden beri istifra ediyorum su içsem çıkardım sabah acile gittim serum yedim eve geldim yine aynı bir bulantı hapı verdi dr o da sersem gibi yaptı yataktan kafam kalkmıyor😞
[silindi] AnayimBenAna_ yaaa kıyamam sana, ben sana iyi oldum demeyi bekliyordum sen yine fenalaştın 😔 çok geçmiş olsun kuşum 😔😔
AnayimBenAna_ [silindi] sağol canım benim geçmiyor bir türlü biri geçiyor biri geliyor bende anlamadım 😞
Bluebey Esim yuruyus yapalim annemlere gider kahve icer geri doneriz dedi ben useniyorum cikmaya sen git dedim🤣 aramiyo sormuyo kayinvalidecigim bide sikayet ediyomus ogluna beni aramiyo diye hic kendisi aramiyo benmi aricam surekli🧐
mislinaninannesi Enfal_06 mesela bnm eşimde iyidir ama yemekle mutfakla hiç alakası yok en fazla bi yumurta kirar yada çay demler.bnde isterdim yemek yapmayı sevsin mutfağa girsin ama malesef☺🤷♀️🤷♀️
Enfal_06 mislinaninannesi benim eşim önceden çok çalışmış turizmde otellerde o yüzden yemekle temizlikle arası iyi anlıyor yoksa erkekler bilmiyor benim babamda sizin eşiniz gibi 😂😂cevzede çay demlemisti çaydanlığın yerini bilmiyordu diye
[silindi] AnayimBenAna_ ben de dün geçti diyordum, geceden beri ayaktayım 🥹 geçmiyor… Bu akşam herhalde acile giderim gibime geliyor aşkım 🥲🥲
Beequeen Akşam misafirliğe gideceğiz, gitmeden patates kızart yiyip gidelim dedi üstüm kokmasın diye benim canım bulgur pilavı istiyor dedim 😂
danla2711 yeni_anne2 itiraf ediyorum istemediğim birinin evime geleceğini anlayınca ve arayınca ay aramışsın temizlik yapıyorum canım telefonu duymamışım diyorum 😂😂😂
danla2711 yeni_anne2 😂😂ben kaynanama yapsamda yemiyordu ahaha ama artık ben çağırmadanda gelmiyor şaşırtıcı galiba çalıştığım için gelemiyor bende çağırmıyorum amaan hamileyim zaten bir hafta sonum var onuda harcayamam😂
[silindi] AnayimBenAna_ ay evet bir de doğum günündü 🥹 nasıl geçti diye de soramadım sen hasta olunca
[silindi] AnayimBenAna_ kıyamam sana yaa 🤣 ben de dün biraz iyi hissettim diye eşim yemeğe götürdü, çok güzel gittik yemek yedik dönerken kız kardeşime uğradık çay içtik falan. Eve döndük yatak döşek yine 🥹🥹