yeni_anne2 Enfal_06 benimki her konuda yardımcımdır sağolsun temizlik yapsam yardım eder istedigim herseyi almak ister ama mutfakta becerisidi yoktur ama o kadar iyi yönü olunca bu çokta önemli olmuyor benım için 😁🌸
Enfal_06 yeni_anne2 yaa çok şükür rabbim yuvanızdan mutluluğu eksik etmesin o kadarı da olsun canım benim eşimde bi tek hamburger biliyor 😂 aman aman mutfak becerisi yok
mcansu Enfal_06 öyle valla burda okudukça dehşete düşüyorum şükür etrafımızdaki erkekler de öyle kötü denecek insanlar değil eşimin tavrı normal geliyordu ama okudukça insan olmayan insan görünümlü canavarlar var resmen Halimize bir şükür
Enfal_06 mcansu aynen maelesef öyleleri var rabbim kimseyi şaşırtmasın inşallah olan kadınlara oluyor çok şükür rabbime
mcansu Enfal_06 aminn inşallah. Rabbim evlatlarımızı da güzel iyi huylu yetiştirmeyi nasip etsin iyi insanlara denk düşürsün
xJade yeni_anne2 Ben ev temizlenecegi zaman ağrım var diyorum. Normalde o süpürür ben Vileda ile silerim. Ağrım var diyince süpürmeyi de silmeyide o yapıyor. 😀😀🤦🏻♂️
didm6134 Eşim ne zaman kaynanama gitmek istese kendimi hiç iyi hissetmem hep midem bulanır yediğimi çıkartıyorum wc ihtiyacım geliyor hep diyip erteleyip gitmem.. 🫣
Sevgilimmmmmmm yeni_anne2 yok ya benim gerçekten canım çekiyor söyledim yemek yapma dışarda yeriz dedi 😁💪🏻
12betul yeni_anne2 O zaman itiraf ediyorum Şu aralar yapmak istemediğim şeyleri hamileliğe ve sancıya bağlıyorum 😂 ama bi şekilde sanırım kendimi kandırıp yine yaparken buluyorum 😂😂